Google+

7 februarie 2013

Budinca de macaroane cu branza Retete Budinca



Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 250-300g branza (dupa gust)
  • 4 oua
  • 2-3 linguri iaurt (sau smantana)
  • 1-2 linguri unt (sau ulei)

Mod de preparare:

     Macaroanele se fierb in apa cu putina sare conform prospectului, apoi se clatesc cu apa rece si se amesteca cu branza rasa. Tava se unge cu unt, se pun macaroanele si se asaza frumos. Se bat bine 4 oua, se amesteca cu putin iaurt si se toarna in tava peste paste pe toata suprafata, apoi se pune putin unt deasupra. Se coace la cuptorul incins timp de 20 minute, pana cand budinca se rumeneste usor. Este o reteta foarte simpla pe care o poti servi si cu gem sub forma de desert. 
POFTA BUNA!

budinca cu branza la cuptor, paste, retete de paste, preparate din paste, retete culinare,

budinca, paste cu branza la cuptor, retete de paste, preparate din paste, paste, retete culinare,

budinca de macaroane, budinca, paste cu branza la cuptor, retete de paste, preparate din paste, retete culinare, desert,

macaroane cu branza, budinca, retete cu paste, retete de paste, preparate din paste, retete culinare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu