Google+

17 februarie 2013

Ciorba de pui

Cum Se Prepara Ciorba De Pui Cum Facem Ciorba De Pui


Ingrediente:

  • carne pui
  • 2-3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei 
  • 2 linguri orez
  • ¼ telina
  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 1 l bors
  • sare
  • ½ lingurita cimbru
  • verdeata

Mod de preparare:


     Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se pune intr-o oala apa si sare la fiert cat sa acopere carnea, cand clocoteste se spumeaza. Legumele se curata, se spala, ceapa se taie marunt, morcovul si telina cubulete, cartofii se taie in bucati. Se adauga si legumele si se continua fierberea. Borsul se fierbe separat in alta oala cu putin cimbru. Ouale se bat bine cu putina sare si 2-3 linguri apa ca sa nu avem surpriza taierii cand le amestecam cu ciorba. Dupa ce au fiert legumele, adaugam orezul, iar dupa 5 minute adaugam borsul si luam oala de pe foc. Punem ciorba cu un polonic peste ouale batute amestecand continuu si apoi rasturnam in oala de ciorba amestecul amestecand continu, la final adaugam verdeata tocata marunt.  
POFTA BUNA!




retete de mancare, retete culinare, ciorbe, retete cu pui, preparate din pui,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu