Google+

25 februarie 2013

Crema de branza cu ceapa rosie Retete Culinare

Retete Crema De Branza Cu Ceapa Rosie - Cum Facem Pasta De Branza Cu Ceapa



Ingrediente:

  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 200 g branza sarata 
  • 25 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 ceapa mare rosie (taiata marunt)
  • piper macinat dupa gust
  • boia de ardei dulce dupa gust


Mod de preparare:

     Se amesteca branza de vaci cu branza sarata rasa, se adauga untul, smantana, condimentele si se mixeaza compozitia. La sfarsit se adauga in compozitie si ceapa taiata marunt. Se obtine o crema de branza foarte gustoasa cu un gust si o aroma deosebita de ceapa rosie si un mix de branza
POFTA BUNA!

preparare crema de branza cu ceapa rosie, mix de branza cu ceapa, retete culinare, branza frecata preparare, pasta de branza preparare,

crema de branza, pasta de branza, crema de branza cu ceapa rosie, branza frecata, mix de branza, branzeturi, aperitiv, retete, retete culinare,

aperitive, pasta de branza, crema de branza cu ceapa rosie, branza frecata, branzeturi, mix de branza, retete culinare, branza cu ardei,

pasta de branza, crema de branza, branza frecata, mix de branza, retete, retete culinare, aperitive, gustari, retete de mancare, branzeturi,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu