Google+

14 februarie 2013

Friptura de pui la cuptor cu mere

Cum Se Prepara Friptura De Pui La Cuptor – Cum Facem Friptura De Pui La Cuptor Cu Mere




Ingrediente:

  • 1 pui/copane
  • 4 mere
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1/2  lingurita cimbru
  • 1/2  lingurita boia
  • 2-3 catei usturoi
  • 250 ml vin


Mod de preparare:

    Usturoiul se curata si se piseaza. Merele se spala si se curata de cotor cu un cutit special. Carnea se curata, se spala, se freaca bine cu sare, piper, usturoi, boia, cimbru, putin ulei. Ungem o tava cu ulei, asezam carnea, asezam merele, adaugam o ceasca cu apa/supa, stropim cu vin, introducem la cuptorul incins pentru 30 minute. Scoatem tava, intoarcem carnea, stropim cu vin, mai adaugam apa/supa daca mai este nevoie si introducem la cuptor pentru inca 30 minute. De preferinta sa se foloseasca un vin alb, eu am folosit un vin rosu, gustul a fost foarte bun dar aspectul lasa de dorit.
POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu