Google+

22 februarie 2013

Inghetata Parfe

Cum Se face Inghetata Parfe - Reteta Inghetata Parfe



Ingrediente: 

  • 500 g de smantana 
  • 5 oua 
  • 10 linguri de zahar 
  • 3-4 linguri de cacao 
  • bucatele de ciocolata 

Mod de preparare: 

     Smantana se bate bine pana cand se obtine o frisca. Albusurile se bat spuma pana cand se intaresc. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana cand acesta se topeste si galbenusurile isi maresc volumul. Se adauga si cacao. Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit se adauga si bucatele de ciocolata. Se toarna intr-o casoleta si se lasa sa inghete la congelator. Se poate orna cu alune sau miez de nuca. Inghetata parfe, o inghetata delicioasa preparata acasa care este mai gustoasa si mai sanatoasa decat inghetata din comert. 
POFTA BUNA!





inghetata, inghetata de casa, inghetata de ciocolata, retete inghetata, reteta inghetata, retete culinare, cum facem inghetata de casa,

inghetata de cacao, inghetata de casa, inghetata de ciocolata, retete inghetata, reteta inghetata, retete culinare, cum facem inghetata de casa,

inghetata, inghetata de casa, inghetata de ciocolata, retete inghetata, reteta inghetata, retete culinare, cum facem inghetata de casa,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu