15 februarie 2013

Mancare de spanac

Retete Culinare Mancare De Spanac De Post Reteta De Casa


Mancare de spanac de post reteta,
Ingrediente mancare de spanac
  • 1kg spanac verde 
  • 1 ceapa mare 
  • 3 linguri ulei 
  • 2 linguri bulion 
  • 1 lingurita faina 
  • sare dupa gust 
  • piper macinat dupa gust 

Mod de preparare mancare de spanac de post
Spanacul proaspat se curata de codite, se spala bine in mai multe ape, se opareste timp de doua minute in apa cu putina sare, apoi se scurge si se taie fideluta. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Intr-o craticioara se pune ceapa la calit in putin ulei cu un praf de sare. Se adauga pasta de tomate si putina faina si se amesteca bine, dupa cateva minute se adauga spanacul, se completeaza cu putina zeama de spanac in care a fiert spanacul si se mai fierbe timp de 10-15 minute, pana cand mancarea se leaga si se formeaza un sos. La final se condimenteaza dupa gust cu sare si putin piper macinat. Mancare de spanac, o reteta de mancare de post sanatoasa si foarte gustoasa. Pofta Buna! 
Spanac reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu