Google+

15 februarie 2013

Mancare de spanac

Cum Facem Mancare De Spanac De Post - Retete De Post



Ingrediente: 

  • 1 kg de spanac verde 
  • 1 ceapa mare 
  • 3 linguri de ulei 
  • 2 linguri de bulion 
  • 1 lingurita de faina 
  • sare dupa gust 
  • piper dupa gust 

Mod de preparare: 

     Spanacul proaspat se curata de codite, se spala bine in mai multe ape, se opareste timp de 5 minute in apa cu putina sare, apoi se scurge si se taie fideluta. Ceapa se curata se spala si se taie marunt. Intr-o cratita punem ceapa la calit in ulei cu putina apa si sare. Adaugam bulionul si faina, dupa cateva minute adaugam spanacul, mai completam cu putina zeama dupa preferinta si mai fierbem 10-15 minute, pana cand mancarea se leaga si se formeaza un sos. Mancare de spanac, o reteta de mancare de post sanatoasa si foarte gustoasa. 
POFTA BUNA! 

retete si preparate culinare din spanac proaspat si verde de gradina,

mancare de spanac de post, retete si preparate culinare de post, retete de post, mancaruri de post, retete culinare, preparate din spanac, retete cu spanac,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu