Google+

21 februarie 2013

Pilaf de pui

Cum Se Prepara Pilaful De Pui - Retete Si Preparate Culinare - Cum Se Face Pilaful




Ingrediente:

  • carne pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • orez
  • ulei
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

     Carnea de pui se curata(se parleste), se spala si se proportioneaza. Se fierbe in apa cu sare, dupa ce spumam adaugam si legumele, ceapa o taiem mica, morcovul il lasam intreg sau taiat pe jumatate  Dupa ce a fiert carnea, o scurgem si o prajim intr-o tigaie cu ulei. Spalam orezul si il scurgem(la o cana de orez sunt necesare 3-4 cani de supa). Masuram din supa in care a fiert carnea si luam cata ne trebuie, o punem la fiert, potrivim de sare, adaugam orezul cand fierbe. Cand orezul este legat si mai are foarte putina zeama, adaugam carnea si putin din grasimea in care am prajit carnea si acoperim. Se serveste cu putin piper deasupra. 
POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu