Google+

19 februarie 2013

Prajitura cu caise

Cum Se Prepara Prajitura Cu Caise – Retete Culinare Cu Fructe  – Cum Facem Prajitura Cu Caise



Ingrediente:

  • 1,5 cana faina
  • 5 oua
  • 1,5 cana zahar
  • 1,5 pachet unt (margarina)
  • 1 praf de copt mare
  • 1/2  lingurita sare
  • 1 farfurie caise taiate feliute
  
Mod de preparare:

     Se bat albusurile spuma. Separat se bat si galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul si se mareste volumul. Se freaca si untul (la temperature camerei) si se adauga peste galbenusuri. Se incorporeaza albusurile si se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se amesteca pana cand se omogenizeaza complet. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul incins pana cand prinde coaja. Se adauga caisele spalate, curatate de samburi si taiate, se baga din nou la cuptor. Se incearca cu un betisor daca este coapta. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se taia. 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu