Google+

23 februarie 2013

Supa crema de mazare

Cum Se Prepara Supa Crema De Mazare - Retete  Si Preparate Culinare De Post - Cum Facem Supa Crema De Mazare 



Ingrediente:

  • 1 kg mazare congelata
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ardei /ardei iute
  • ½ telina
  • ulei
  • sare
  • 5 cepe verzi
  • verdeata

Mod de preparare:

     Ceapa verde se curata, se spala, se taie si se caleste in putin ulei cu apa si putina sare. Morcovul si telina se curata, se spala. Morcovul se adauga ras prin razatoare. Telina se adauga  taiata cubulete. Se amesteca si se inabuse bine. Usturoiul se curata si se piseaza. Se pune la fiert mazarea in apa cu sare, cand este aproape fiarta se adauga legumele inabusite si usturoiul pisat. Se mai fierbe inca 15 minute. Se paseaza totul cu un blender. Se potriveste de sare dupa gust si se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste fierbinte cu ardei iute taiat rondele si ceapa verde. 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu