Google+

6 februarie 2013

Tochitura de porc



retete si preparate culinare de mancare de craciun tochitura de porc cu organe, tochitura,
Ingrediente: 

  • 1 kg carne de porc (cu grasime) 
  • ½ kg de rinichi (si inima) 
  • ½ kg de ficat 
  • 2 linguri de ulei sau untura 
  • 1-2 ceape mari 
  • ½ capatana de usturoi 
  • 1 lingurita de bullion gros 
  •  250 ml de vin 
  • 1 lingurita de sare 
  • 1 lingurita de piper macinat  
  • 1 lingurita de cimbru 
  • 1/2 lingurita de boia dulce 
  • 2- 3 foi dafin 

Mod de preparare: 

     Carnea, ficatul si rinichiul de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Carnea se fierbe timp de 5-10 minute inainte, se spumeaza si se opresc 1-2 cani de zeama rezultata. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Se pune putin ulei la incins (de preferinta intr-un ceaun), se adauga ceapa care se lasa sa sfaraie 5 minute cu putina sare si un strop de apa. Se adauga carnea, o cana din zeama de la fierbere, se amesteca si se acopera cu un capac. Vom adauga si bulionul, sarea, cimbrul, piperul, boiaua, dafinul, putin usturoi, putin vin si vom amesteca periodic pana cand carnea este aproape gata. Se adauga si rinichiul, iar dupa 10-15 minute ficatul si restul de vin si usturoi. Cand mancarea este gata se gusta de sare si se mai adauga dupa gust. Tochitura de porc se poate servi cu o mamaliguta si un vin bun. 
POFTA BUNA!  
retete si preparate culinare din organe de porc pentru tochitura, ficat de porc, rinichi de porc, inima de porc,

Retete si preparate culinare din carne de porc cu grasime pentru tochitura,

retete si preparate culinare din ceapa si usturoi pentru tochitura,

vin rosu pentru tochitura de porc,

retete si preparate culinare din organe de porc,

preparare tochitura de porc, retete de mancare preparare,

tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,


tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,

tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,

tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,

tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,

tochitura de porc la ceaun, tochitura de porc cu organe, retete de mancare, retete culinare, preparate culinare, tochitura,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu