Google+

12 martie 2013

Bezele

Bezele De Casa - Dulciuri Si Prajituri De Casa



Ingrediente:

  • 5 albusuri de ou
  • 200 g de zahar pudra
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • sare

Mod de preparare:

     Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand sunt batute foarte bine se adauga zaharul si se mixeaza bine pana cand albusurile devin lucioase si zaharul este topit. In compozitie mai putem adauga: nuca de cocos, bucatele mici de nuca si alune. Pentru colorare folosim dupa preferinta ceva natural: zeama de lamaie, suc de morcov sau sfecla rosie, cacao... 
     Tapetam o tava de cuptor cu hartie de copt, spiralam bezelele si le asezam in tava. Introducem in cuptor la foc mic pana sunt gata, normal bezelele trebuie in primul rand sa se usuce ca sa isi pastreaze forma. Timp de coacere: 60-90 minute. Bezele, un desert de casa delicios. 
POFTA BUNA!

bezele, bezele de casa, dulciuri, prajituri, deserturi, retete si preparate culinare dulciuri si prajituri de casa, retete bezele, reteta bezele, bezea, bezele asortate,

bezele, bezele de casa, dulciuri, prajituri, deserturi, retete si preparate culinare dulciuri si prajituri de casa, retete bezele, reteta bezele, bezea,

bezele, bezele de casa, dulciuri, prajituri, deserturi, retete si preparate culinare dulciuri si prajituri de casa, retete bezele, reteta bezele,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu