Pages

3 martie 2013

Carne de mici Retete Pasta De Mici

Cum Se Prepara Carnea De Mici - Cum Se Prepara Pasta De Mici - Cum Pregatim Carnea Pentru Mititei



Ingrediente:

  • 1  kg carne vita
  • 1 kg carne oaie/porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceasca apa calduta/supa
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia
  • 1-2  lingurite sare
  • 2 lingurite ulei

Mod de preparare:

     Pentru mici putem folosi un singur sortiment de carne, sau un amestec de sortimente de carne care este mult mai gustos. Carnea se curata, se taie bucatele si se toaca prin masina de tocat. Usturoiul se curata, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana obtinem o pasta, se adauga condimentele si se amesteca bine. Se amesteca bine carnea tocata cu pasta obtinuta din usturoi si condimente, se adauga apa/supa calduta, se amesteca bine 15-30 minute, se pune la rece intr-un vas acoperit pana a doua zi. Cand modelam micii umezim mainile inainte cu apa ca sa nu se lipeasca carnea de maini, sau ii putem modela prin masina de facut carnati. 





Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu