Google+

3 martie 2013

Ceafa si mici de porc la gratar

Reteta Friptura De Porc La Gratar - Retete Pentru Gratar


Ingrediente: 
  • 1 kg ceafa de porc 
  • 1 kg pasta de mici 
  • piper 
  • cimbru 
  • boia 
  • sare 

Mod de preparare: 

     Ceafa de porc se taie in felii de 1,5-2 cm grosime, se bat putin pentru fragezire cu ciocanul de batut snitele, se sareaza, se condimenteaza cu piper, cimbru si boia, se lasa la rece pentru 30 minute. Micii se modeleaza, reteta pentru mici este aici: carne de mici. Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca sau grasime. Se asaza carnea, se frige intoarcand fiecare bucata pe ambele parti pana este gata dupa preferinta, mai in sange sau mai rumenita. La fel preocedam si cu micii. Se servesc cu orice fel de garnitura dorim, dar sa nu uitam de mustarul pentru mici, de berea sau vinul rece.  
POFTA BUNA!

carne, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete culinare, retete de mancare, carne de porc pentru gratar, carne de porc pentru gatit,

fripturi, friptura de porc, gratar de porc, retete culinare, retete de mancare, mici la gratar, carne de porc fripta la gratar, retete cu porc, preparate din porc, retete pentru gratar, retete de craciun,

fripturi, friptura de porc, gratar de porc, retete culinare, retete de mancare, mici la gratar, carne de porc fripta la gratar, retete cu porc, preparate din porc, retete pentru gratar, retete de craciun,

fripturi, friptura de porc, gratar de porc, retete culinare, retete de mancare, mici la gratar, carne de porc fripta la gratar, retete cu porc, preparate din porc, retete pentru gratar, retete de craciun,

Un comentariu: