Google+

15 martie 2013

Ciuperci umplute cu kaiser si cascaval

Cum Se Prepara Ciupercile Umplute Cu Kaiser Si Cascaval - Retete Si Preparate Culinare - Cum Se Pregatesc Ciupercile La Cuptor



Ingrediente:

  • 10  ciuperci mari
  • 10 feliute kaiser
  • ulei de masline
  • cascaval
  • unt/ulei
  • piper
  • sare



Mod de preparare:

     Se aleg ciuperci mari, frumoase si proaspete. Se curata de coaja, li se indeparteaza piciorusul, se spala si se lasa sa se usuce pe un servet. Kaiserul se taie feliute subtiri, de dimensiunea ciupercilor. Cascavalul se rade pe razatoarea mica. Se unge o tava cu unt sau ulei. Dam drumul la cuptor. Se ung palarioarele ciupercilor in interior cu ulei de masline si le asezam in tava. Presaram sare si piper dupa gust. Asezam in fiecare palarioara de ciuperca cate o feliuta de kaiser. Introducem tava in cuptorul incins pentru 10 minute timp in care ciupercile vor fi aproape gata. Deasupra ciupercilor fierbinti presaram cascaval ras si le mai introducem inca 2-3 minute in cuptor. Se servesc fierbinti! Se mai pot servi cu un sos de smantana si usturoi. Sos din smantana cu marar si usturoi. 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu