Google+

1 martie 2013

Oua umplute Preparate Culinare

Oua Umplute - Retete Culinare - Retete Aperitive



Ingrediente:

  • 5 oua fierte tari
  • 1 pate de ficat mic
  • 1 lingurita de mustar
  • 2-3 linguri de maioneza
  • 5 linguri de smantana sau iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

     Ouale fierte tari se taie in jumatate si li se scot galbenusurile. Se amesteca galbenusurile cu pate, mustar, putina maioneza, sare, piper, patrunjel taiat mic, pana se obtine o pasta. Se gusta si se potriveste gustul dorit. Se umple fiecare albus cu pasta obtinuta si se aseaza pe un platou cu fata in jos. Se amesteca 5 linguri smantana cu 2 linguri maioneza, sare dupa gust si se toarna in platou peste oua. Se orneaza fiecare ou cu cate o frunza de patrunjel. Oua umplute - o reteta de aperitiv care ar trebui sa nu lipseasca de la mesele noastre festive. Alta reteta de oua umplute: oua umplute cu sos tartar.
POFTA BUNA!











4 comentarii:

  1. Sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata!Cu siguranta voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna reteta!! Gustos si rafinat.. BRAVO!!!

    RăspundețiȘtergere