Google+

14 martie 2013

Spaghete cu sos de rosii Retete Milaneze Retete Italiene

Cum Se Prepara Spaghetele Cu Sos De Rosii - Retete Milaneze - Cum Se Pregatesc Spaghetele - Spaghete Italiene



Ingrediente:


  • 1 pachet(400g) spaghete
  • 5-6  rosii mari
  • 5 ardei iuti
  • 2-3  linguri ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • 100 g branza rasa
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare:


      Ardeii iuti se taie pe lungime si se curata. Se clatesc si se lasa 30 minute intr-un vas cu apa aproape fierbinte. Dupa 30 minute se scot, se scurg de apa si se toaca marunt. Intr-o oala cu apa si putina sare se fierb spaghetele 8-10 minute. Dupa ce au fiert, se clatesc, se scurg bine, se adauga peste ele o lingura de ulei de masline si se acopera. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Rosiile se spala, se curata de coaja si se taie in bucati cat mai marunt(pentru a curata rosiile mai usor, le putem oparii 1-2 minute intr-un vas cu apa fiarta). Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie amestecam si calim 10-15 minute: rosiile, ardeii, usturoiul, uleiul de masline si patrunjelul. Cand sosul este legat(ingrosat), se potriveste de sare, se adauga spaghetele, se amesteca si se orneaza cu branza rasa deasupra. Se servesc fierbinti. 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu