Google+

2 iunie 2013

Cotlet de porc la gratar

Cum Se Prepara Cotletul De Porc La Gratar - Retete Si Preparate Culinare - Cum Preparam Cotletul De Porc La Gratar



Ingrediente:

  • cotlet de porc
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • sare

Mod de preparare:

     Cotletul de porc se taie in felii de 1,5-2 cm grosime, se sareaza, se condimenteaza cu piper, cimbru si boia, se lasa la rece pentru 15-30 minute. Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca(grasime). Se asaza carnea, se frig intoarcand fiecare bucata pe ambele parti pana cand este gata, dupa preferinta, mai in sange sau mai rumenita. Se servesc cu orice garnitura dorim, dar sa nu uitam de berea sau vinul rece. Merge cu o garnitura de ciuperci la cuptor umplute cu:  Ciuperci umplute cu oua de prepelita., sau Ciuperci umplute cu ceapa verde, marar si cascaval., sau Ciuperci umplute cu kaiser si cascaval. si cu un sos: Sos din smantana cu usturoi si marar., sau Sos de iaurt cu marar si usturoi., sau Sos Tatichi., sau Mujdei de usturoi. 
POFTA BUNA!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu