7 iunie 2013

Inghetata de cacao

Retete Inghetata De Cacao Si Lapte



Ingrediente:

  • 250 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 125 g zahar
  • 3 oua
  • 50 g cacao

Mod de preparare:

     Smantana se bate bine pana devine frisca, se adauga 3 linguri de zahar si se mai bate inca putin dupa care se da la rece in frigider. Ouale intregi se mixeaza bine cu restul de zahar. Laptele se incalzeste pana da in clocot. Intr-o cratita se pun: crema de oua, cacao si laptele clocotit, amestecandu-le bine pe foc pana cand mai da o data in clocot. Se lasa cratita sa se raceasca bine si se amesteca cu frisca batuta. Se toarna compozitia obtinuta in forme speciale pentru inghetata si se introduce in congelator sa inghete pentru cateva ore. Se poate orna cu ciocolata topita, bucatele de nuci si cateva ciresi. 
POFTA BUNA!

inghetata, inghetata de casa, retete inghetata, reteta inghetata, dulciuri, deserturi, retete culinare,

inghetata, inghetata de cacao, retete inghetata, reteta inghetata, dulciuri, deserturi, retete culinare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu