5 iulie 2013

Bruschete cu ciuperci

Reteta Bruschete Cu Rosii Usturoi Si Ciuperci


reteta bruschete cu rosii usturoi si ciuperci, bruschete, retete bruschete, reteta bruschete, aperitive, retete culinare, retete de mancare, gustari, retete de post, bruschete de post, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, aperitive si gustari rapide, bruscheta,
Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 1 rosie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 6 ciuperci champion (nu prea mari)
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper

Mod de preparare:

     Usturoiul se curata si se piseaza pana cand devine pasta. Bagheta se taie in felii potrivit de groase, se ung cu ulei de masline pe o parte si cu pasta de usturoi pisat. Rosia se spala, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Ciupercile se curata de coaja, se spala si se taie feliute subtiri. Amestecam rosiile cu ciupercile si adaugam dupa gust sare, piper, usturoi pisat si ulei de masline. Se pune acest continut peste feliile de bagheta, se aseaza intr-o tava si se introduc in cuptorul incins pentru 15-20 de minute, pana cand bruschetele se rumenesc. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor si se lasa putin sa sa raceasca (dupa preferinta). Se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate. 
POFTA BUNA
reteta bruschete cu rosii usturoi si ciuperci, bruschete, retete bruschete, reteta bruschete, aperitive, retete culinare, retete de mancare, gustari, retete de post, bruschete de post, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, aperitive si gustari rapide, bruscheta,

reteta bruschete cu rosii usturoi si ciuperci, bruschete, retete bruschete, reteta bruschete, aperitive, retete culinare, retete de mancare, gustari, retete de post, bruschete de post, retete cu ciuperci, preparate din ciuperci, aperitive si gustari rapide, bruscheta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu