Google+

16 iulie 2013

Ciorba de pui cu fasole pastai

Cum Se Prepara Ciorba De Pui Cu Fasole Pastai - Cum Facem Ciorba De Fasole Verde Cu Carne De Pui



Ingrediente:

  • 0,5 kg fasole pastai
  • carne de pui
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 2 rosii
  • 5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • fidea/paste
  • leustean/patrunjel/marar
  • 2 oua
  • 2 l bors acru de casa


Mod de preparare:

     Carnea de pui se spala si se proportioneaza. Fasolea pastai se curata de codite, se rupe pe jumatate si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii si dovleceii se curata, se spala si se taie bucati. Rosiile se curata de coaja si se taie feliute. Verdeata se spala si se taie martunt. Fierbem cateva minute carnea in putina apa si sare si spumam, adaugam legumele(fara dovlecei si rosii) si daugam apa cat sa le acopere, lasam sa fiarba pana cand toate legumele sant aproape fierte. Adaugam dovleceii, rosiile si fideaua/pastele si mai fierbem 10 minute. Borsul il fierbem separat cateva minute si-l adaugam peste ciorba, potrivim de sare, adaugam verdeata si doua oua batute spuma. 
POFTA BUNA!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu