Google+

16 iulie 2013

Prajitura cu fructe


Ingrediente:


  • 1 cani faina
  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/2  lingurita sare
  • 1 farfurie adanca plina de fructe


Mod de preparare:

     Se bat albusurile spuma. Separat se bat si galbenusurile cu zahar pana se topeste zaharul si se mareste volumul. Praful de copt se amesteca cu faina. Se incorporeaza albusurile in galbenusuri amestecand cu furculita de jos in sus, se adauga si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca pana cand se omogenizeaza complet. Fructele (caise, piersici, prune, corcoduse) se spala, se curata de samburi si se taie feliute. 
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia in tava si se presara fructele deasupra. Se introduce tava in cuptorul incins bine aproximativ 35-40 minute. Se incearca cu un betisor daca este coapta si se scoate din cuptor. Se lasa sa se raceasca bine inante de a se taia. 
POFTA BUNA!






prajituri, dulciuri, deserturi, retete prajituri cu fructe de casa,

prajitura de casa cu caise si piersici, retete, dulciuri, deserturi, prajituri,

prajituri cu fructe, deserturi, dulciuri, prajituri, retete, prajitura de casa,

prajitura cu caise si piersici, prajituri, deserturi, dulciuri, prajituri cu fructe,

prajituri, dulciuri, deserturi, retete prajituri cu fructe, prajitura cu caise si piersici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu