Google+

21 noiembrie 2013

Saratele din foietaj cu mac

Retete Din Foietaj -  Saratele Cu Mac - Retete Saratele



Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • mac
  • sare

Mod de preparare:

   Pentru a pregati saratele din foietaj cu mac avem nevoie de un aluat de foietaj de buna calitate, care va creste frumos in timpul coacerii si va fi si gustos. Aluatul de foietaj trebuie sa fie pe jumatate dezghetat in timpul prepararii, vom taia din el cate 2 bucati pe care le vom pregati pentru o tava mare, restul ramanand asa fara sa se dezghete complet. Taiem din aluatul de foietaj fasii de lungimea si grosimea dorita pe care le pudram cu mac si putina sare. Daca dorim, putem rasuci aceste fasii de aluat de vreo 2 ori, obtinand astfel niste spirale foarte frumoase. Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si asezam in ea saratelele la distanta unele de altele. Incingem cuptorul si coacem tava la foc tare aproximativ 15-20 de minute pana cand sunt rumenite frumos. Le scoatem fierbinti din tava si le asezam intr-un platou sa se raceasca. Continuam asemanator cu restul de aluat de foietaj. Saratelele din aluat de foietaj cu mac sunt  foarte gustoase, crocante, simplu de pregatit si plac tuturor, de la cei mici la cei mari!
POFTA BUNA! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu