11 decembrie 2013

Cum sa pui o piatra pe o arma sau armura fara sa esueze

Cum Sa Pui O Piatra Pe O Armura Fara Sa Esueze - Cum Sa Pui O Piatra Pe O Arma Fara Sa Se Sparga



     Cum sa pui o piatra fara sa-ti esueze pe o arma sau pe o armura? Cred ca majoritatea jucatorilor de Metin si-au pus aceasta intrebare! Eu dupa o gramada de reusite si esuari, am gasit o modalitate care in majoritatea cazurilor mi-a reusit, cred ca in 99% din cazuri. Dar cum am procedat:
     M-am dus la “Femeia Batrana” din centru mp1 sau mp2 si am “acceptat clarviziunea”. Am incercat pana mi-a spus ca nu am noroc deloc, ca “am ghinion” si am cumparat o “Vraja Karma”. 
     Mi-am facut un caracter nou, nu trebuie sa omori nimic cu el (zero exp). Vraja karma i-am dat-o caracterului nou impreuna cu itemele si pietrele pe care vreau sa le pun. Nu stiu daca are efect vraja karma asupra caracterului nou dar mi-a dat mai multa incredere. Am pus cate o piatra in fiecare zi fara sa esueze, la doua zile chiar nu mi-a esuat niciodata! Am pus si doua pietre una dupa alta dar au fost si esecuri. Daca esueaza din prima nu mai incerca, asteapta pentru a doua zi. Ma refer aici la pietre+4 care sunt mai scumpe si se pun mai greu decat cele de +3; +2; +1 sau +0. Bafta si astept si parerea voastra!!  Voi cum reusiti, ce secrete aveti? 

2 comentarii: