Google+

15 februarie 2014

Oua umplute

Sos Tartar - Retete Aperitive - Retete De Mancare


retete oua umplute, reteta oua umplute, retete de mancare, retete aperitive, retete culinare, oua umplute, retete si preparate culinare pentru mese festive si aniversari,
Ingrediente:

  • 6 oua fierte tari
  • 3 castraveti murati
  • 1 ceapa mica
  • 5 linguri de maioneza
  • 1 pate de ficat mic
  • 9 linguri de smantana sau iaurt
  • ½ lingurita de sare
  • ½ lingurita de piper
  • ½  legatura de patrunjel verde

Mod de preparare:

     Se fierb ouale tari, se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor, apoi se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile si se amesteca intr-un castron cu pateul, 2 linguri de maioneza, sare si piper dupa gust, patrunjel verde tocat marunt. Se umple fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta.
     Separat pregatim sosul tartar. Se curata ceapa de coaja, se spala si se taie marunt. Castravetii se curata de coaja, se dau pe razatoare sau se taie bucatele mici, dupa care se scurg de zeama. Se amesteca intr-un castron ceapa, castravetii, maioneza si smantana (sau iaurt). Iar la sfarsit  se adauga sare si piper dupa gust. La trei linguri de smantana se adauga o lingura de maioneza.
     Se unge o tava (platou) cu sos tartar, se aseaza ouale umplute in tava cu umplutura in jos, se toarna sosul tartar peste oua pana cand ouale sunt acoperite complet, si se niveleaza frumos. Platoul cu oua umplute in sos tartar se poate orna cu felii de castraveti murati si frunze de patrunjel verde. Platoul se tine la frigider timp de 30 de minute inainte de a fi servit. Oua umplute cu sos tartarun aperitiv foarte gustos si aspectuos, nelipsit de la mese festive si apreciat de toata lumea. O alta reteta de oua umplute: oua umplute.
POFTA BUNA! 

retete aperitive, retete culinare, oua umplute, retete usoare, oua umplute in sos tartar, retete si preparate culinare,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua, albusuri de ou,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua, galbenusuri de ou,

umplutura pentru oua umplute, preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua,

preparare oua umplute, ornare oua umplute, oua umplute, retete oua umplute, reteta oua umplute, retete si preparate culinare, retete de mancare, aperitive si garnituri, retete cu oua,

preparare sos tartar, sos tartar, retete cu sos tartar, reteta sos tartar, retete sos tartar, cum se prepara sosul tartar, retete si preparate culinare straine, sosuri pentru mancare, retete sos, reteta sosuri,

sos tartar, retete cu sos tartar, reteta sos tartar, retete sos tartar, cum se prepara sosul tartar, retete si preparate culinare straine, sosuri pentru mancare, retete sos, reteta sosuri,

preparare oua umplute, oua umplute, reteta aperitive, retete aperitive, aperitiv, retete de mancare, mancaruri pentru aniversari, retete cu oua, reteta cu sos tartar, oua umplute cu sos tartar,

oua umplute, reteta aperitive, retete aperitive, aperitiv, retete de mancare, mancaruri pentru aniversari, retete cu oua, reteta cu sos tartar, oua umplute cu sos tartar,

oua umplute, reteta aperitive, retete aperitive, aperitiv, retete de mancare, mancaruri pentru aniversari, retete cu oua, reteta cu sos tartar, oua umplute cu sos tartar,

retete culinare, mancare, aperitive, oua umplute, mese festive,

retete oua umplute, retete rapide, oua umplute, retete culinare

retete culinare, preparate culinare, gastronomie, oua umplute

2 comentarii: