26 decembrie 2015

Carnati prajiti

Retete Culinare Carnati De Porc Proaspeti Prajiti In Tigaie Reteta De Casa Pentru Craciun


Carnati prajiti reteta,

Carnati prajiti in untura la tigaie cu salata de varza acra si zeama de varza, o reteta de mancare de Craciun gustoasa, care merge servita alaturi si de alte fripturi de porc pregatite pentru masa de Craciun, sau alte preparate de porc delicioase, cum ar fi: aperitive reci, sunca la saramura, toba de porc, lebarbus de porc, caltabos de porc, pomana porcului, jumari de porc, tochitura, etc. 
Carnatii de porc proaspeti prajiti se prepara foarte simplu, ca sa nu plesneasca in timpul prajirii se cresteaza usor sau se inteapa cu varful unui cutit din loc in loc. Se incing 2-3 linguri de untura de porc preparata din topirea grasimii de porc sau prajirea suncii de porc, se adauga bucatile de carnati de casa taiat bucati la dimensiunea dorita, se intorc pe ambele parti si se inteapa cu varful cutitului pana cand carnatii sunt frumosi rumeniti, apoi se scot intr-o farfurie. 
Carnati proaspeti prajiti reteta,

Salata de varza se face foarte simplu, varza murata se spala daca este prea acra sau prea sarata, se scurge de zeama si se toaca, apoi se condimenteaza dupa gust cu ulei, piper macinat sau boia de ardei iute. O reteta simpla de salata de varza este si aici., salata de varza acra merge de minune cu carnati prajiti. Carnatii se servesc fierbinti sau reci cu salata de varza murata si zeama de varza, se mai pot servi si cu cartofi prajiti si branza alaturi, fiind o adevarata friptura de porc. 
Carnati de casa proaspeti prajiti, un preparat traditional pentru masa de Craciun indiferent daca sunt preparati la tigaie, pe gratar sau la cuptor. Este un deliciu culinar, un preparat din carne de porc delicios si gustos care merge oricand cu orice ocazie. Carnati proaspeti traditionali romanesti 100% naturali gatiti romaneste, un fel de mancare gustoasa numai la noi intalnita! 
Pofta Buna! 
Carnati prajiti reteta,

Carnati reteta,

Carnati de porc prajiti reteta,

Carnati prajiti cu salata de varza reteta,

Carnati de casa prajiti reteta,

Un comentariu: