Google+

30 noiembrie 2016

Catina cu miere de albine

Cum Se Prepara Catina Cu Miere Retete Si Mod De Administrare


retete catina cu miere de albine, sanatate, remedii, tratamente, leacuri, antioxidant, ginseng romanesc, bauturi, natural, sirop de catina, macerat de catina, fructe de catina cu miere naturala, nutritie, alimentatie,

Catina, un fruct minune sau ginseng romanesc, este cel mai puternic antioxidant al organismului. De la catina se folosesc in scop medical si alimentar: frunze, scoarta, seminte, muguri si fructe. Cateva dintre beneficii: previne imbatranirea, creste imunitatea, vindeca virozele respiratorii si gripa, protejaza vederea, vindeca leziunile pielii si mentine pielea tanara, puternic energizant si inlatura oboseala, stres, anemie, etc. Fructele de catina cu bobul intreg se pastreaza foarte bine la rece in borcane cu miere sau congelate. Denumire: catina rosie (tamarix ramosissima), catina alba (hippophae rhamnoides). Cateva retete din fructe de catina cu miere pe care le poti prepara acasa foarte simplu si usor:

Catina cu miere la borcan. Cum se prepara, se aleg fructele de catina de codite cu ajutorul unei forfecute, se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa, apoi se scurg bine si se rastoarna pe un servet sa se usuce. Se asaza in borcane de 800ml 3 sferturi fructe de catina si 1 sfert miere de albine naturala, se acopera borcanele cu capace si se pastreaza la rece. 
Borcanele cu miere si catina se tin la macerat 10 zile si se amesteca de 2 ori pe zi cu o lingura de lemn sau plastic. Se ia cate o lingura de 3 ori pe zi pe stomacul gol. Dintr-un kg de fructe ies 2 borcane pline de 800ml, eu dupa 10 zile rastorn continutul unui borcan intr-un blender si mixez continutul obtinand un mix de catina cu miere cu un gust dulce acrisor, fiind un antibiotic natural si o bautura medicament excelenta consumata in cure primavara si toamna.
retete catina, preparate catina, sanatate, natural, remedii, tratamente, antioxidant, raceala si gripa,

retete catina, preparate catina, sanatate, natural, remedii, tratamente, antioxidant, raceala si gripa,

retete catina, preparate catina, sanatate, natural, remedii, tratamente, antioxidant, raceala si gripa,

Macerat de catina cu miere la borcan. Cum se prepara, fructele curatate si spalate se pun intr-un blender si se mixeaza, sau se zdrobesc cu o furculita. Se pun in borcane de 400ml cate o treime macerat din fructe de catina si restul miere poliflora naturala. Se pastreaza la rece si se consuma din prima zi in decursul unei saptamani, ca sa nu fermenteze. 

Sirop de catina. Cum se prepara, se foloseste un storcator de fructe, separator pentru suc de rosii, sau un blender. Din 2kg fructe catina se obtine 1kg suc de catina, se amesteca (in cantitati egale) sucul rezultat cu 1kg miere si se lasa la macerat timp de 5 zile. 

Natura ne invata cum sa traim si sa fim sanatosi, ne ofera multe remedii, tratamente si leacuri naturale de care este pacat sa nu profitam din plin! 
Mod de administrare catina cu miere
Copii peste 3 ani:1-2 lingurite pe zi. 
Adulti: 1 lingura de 3 ori pe zi. 

retete fructe de catina, antioxidant, reteta catina, preparare catina, sanatate, tratamente, remedii, ginseng romanesc, retete catina, leacuri,

retete fructe de catina, conservare catina, preparare catina, sanatate, antioxidant, tratamente, leacuri, natural, ginseng romanesc,

retete fructe de catina cu miere de albine la borcan, preparare catina, conservare catina, sanatate, antioxidant, leacuri, ginseng romanesc,

retete fructe de catina cu miere de albine la borcan, conservare catina, retete catina, sanatate, tratament, leac, ginseng romanesc,

retete catina, conservare catina, preparare catina, sanatate, natural, beneficii, ginseng, tratament, leac, remediu,

retete catina, conservare catina, reteta fructe de catina cu miere de albine, sanatate, nutritie, tratament, leac, ginseng, remedii,

suc de catina cu miere, retete catina, preparare catina, mix de catina cu miere, conservare catina, sanatate, bauturi, leacuri,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu