Google+

13 aprilie 2017

Drob de pui cu ficat si inimioare

Reţete Drob De Pui Pentru Paşti Reţeta Pas Cu Pas


reteta drob de pui cu ficat pipote si inimioare pentru masa de Pasti,

Retete pentru masa de Paşte. Pentru prepararea unui drob delicios pentru masa de Paste pentru cei care nu prefera carnea de miel vom prepara un drob de pui cu ficatei si organe de pui, adica inimioare si pipote iar optional putem adauga si 1-2 copane de pui.
Pentru 2 forme de unica folosinta (tava aluminiu chec 20/10) avem nevoie de 500g ficatei de pui, 500g inimioare si pipote de pui, ½ piept de pui, 2 cepe uscate, 3 legaturi ceapa verde, 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 3 linguri grasime de pasare sau rata sau 4 linguri ulei, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper macinat, 2 foi de placinta, 4 oua mari.

Cum se face drobul de pui. Spalam bine inimioarele, pipotele si pieptul de pui (pulpe de pui) dupa care le punem sa fiarba in apa cu sare. Curatam ceapa uscata, o taiem marunt si o punem intr-o tigaie cu grasime la calit impreuna cu ficateii. Amestecam si ii lasam sa se prajeasca pana cand ficateii nu mai au sange dar nu sunt foarte prajiti, oprim focul si lasam sa se raceasca. 
retete ficat de pui si ceapa calite la tigaie pentru compozitia drob,

Curatam ceapa verde, o spalam impreuna cu patrunjelul si mararul dupa care taiem ceapa rondele si verdeata o tocam cat mai fin. Cand organele de pui sunt fierte le scoatem cu o spumiera, le lasam putin sa se raceasca, apoi le tocam marunt impreuna cu ficatul din tigaie. 
retete cu piept si organe de pui ceapa verde oua marar si patrunjel proaspat,

Punem toate ingredientele intr-un castron mare, adaugam si ouale si le condimentam dupa gust cu sare si piper. 
retete compozitie drob de pui cu inimioare ficatei si pipote pentru masa de pasti,

retete compozitie drob de pui cu inimioare ficatei si pipote pentru masa de pasti,

Amestecam toata compozitia si apoi pregatim tavile, asezam in ele cate o foaie de placinta mai mare, o ungem cu putin ulei si apoi punem compozitia de drob pana aproape de sus, dupa care impachetam foaia de deasupra si o ungem cu ou batut. 
cum se face drobul de pui reteta compozitie drob de pui cu ficatei pipote si inimioare,

reteta si mod de preparare drob de pui cu ficatei inimioare si pipote pentru masa de Paste,

reteta si mod de preparare drob de pui cu ficatei inimioare si pipote pentru masa de Paste,

Coacem tavile de drob in cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 45 minute sau pana cand drobul este frumos rumenit. Dupa ce s-a facut il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca pentru a se taia mai bine dupa care il putem manca cald sau rece.
Retete pentru masa de Pasti reteta drob de pui cu inimioare ficatei si pipote,

Drob de pui un preparat traditional de Paste din bucataria romaneasca nelipsit de pe mesele noastre cu ocazia Sarbatorilor Pascale, foarte bun si gustos, aromat si foarte usor care se mananca alaturi de o salata verde sau simplu cu mustar, fiind la fel de bun. 
Dar un preparat culinar romanesc, o mancarea specifica sarbatorilor de Paste este drobul de miel, cum se face un drob de miel traditional in prapure citeste aiciPofta Buna! 
Retete mancare pentru masa de Pasti reteta drob de pui cu inimioare ficatei si pipote,

Retete aperitiv pentru masa de Pasti reteta drob de pui cu inimioare ficatei si pipote,

Retete mancare aperitive reteta drob de pui pentru Pasti,

retete drob reteta drob de pui cu ficatei si inimioare pentru Pasti,

retete drob aperitiv reteta drob de pui cu ficatei si inimioare pentru Paste,

retete drob si oua rosii reteta drob de pui aperitiv pentru masa de Pasti,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu