7 noiembrie 2017

Retete imunitate

Retete Pentru Imunitate Cu Produse Apicole Reteta Leac De Casa 100% Natural


Retete cu produse apicole naturale reteta cu miere de albine polen propolis si laptisor de matca,

Ai imunitatea scazuta? O reteta cu produse apicole pentru intarirea imunitatii si pentru a tine bolile departe este urmatoarea rețetă pentru sanatate cu miere de albine, polen, propolis si laptisor de matca, totul 100% de la albine, cu produse naturale de la natura. Incearca reteta mea daca esti o persoana bolnavicioasa, daca racesti usor si vrei sa-ti intaresti organismul sau urmezi diferite cure si diete care slabesc sistemul imunitar, ingredientele sunt pentru o portie. 

Miere cu polen propolis si laptisor de matca reteta naturala de casa retete imunitate mix apicol energizant,

Retete sanatate reteta miere cu polen propolis si laptisor de matca mix apicol de casa natural energizant imunitate,

Se stie ca toate bolile au la baza o imunitate scazuta, adica incapacitatea organismului de a se apara singur. Atunci apar diferite boli, de la simpla raceala si gripa care nu se mai trateaza decat medicamentos si ajungand pana la cele mai grave, cum ar fi cancerul. Scaderea imunitatii mai intervine si atunci cand esti deja bolnav si trebuie neaparat putin ajutor din partea ta pentru intarirea imunitatii, aici un rol foarte important pe termen lung il are si un stil de viata sanatos, adica alimentatia, miscarea in aer liber, stresul, etc. 

Ingrediente mix apicol

-800g miere de salcam 
-3g laptisor de matca pur (crud) 
-80g propolis glicolic sau tinctura 
-200g polen uscat poliflor 
-80ml ser fiziologic 

Mod de preparare miere cu polen propolis si laptisor

Toate ingredientele se amesteca intr-un borcan si se pastreaza la rece. Se ia dimineata si seara pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masa cate o lingura din acest amestec, de preferat ar fi la ore fixe (la 12 ore). Sau o alta varianta ar fi cate o lingurita de trei ori pe zi la fel pe nemancate (la 6 ore), in functie de scopul propus si gravitatea bolii. In loc de ser fiziologic se mai poate folosi zeama de la 2-3 lamai. 

Cum se face acest cocktail natural pentru intarirea sistemului imunitar, plin de vitamine, minerale si fibre. Se pune mai intai intr-un borcan mai mare sau intr-o sticla de sticla polenul care se stropeste cu serul fiziologic si se amesteca, se adauga laptisorul si propolisul si se amesteca, apoi se adauga treptat mierea si se amesteca bine. 
Retete cu produse apicole reteta miere cu polen propolis si laptisor de matca natural de casa imunitate mix apicol energizant,

Se pastreaza la rece si se amesteca inaintea fiecarei doze luate, o portie ajunge pentru o persoana timp de o luna, iar cura se tine primavara si toamna in functie de scopul dorit si de fiecare persoana in parte. Prudenta la persoanele alergice, contraindicat femeilor insarcinate si copiilor mici. Datorita capacitatii extraordinare de refacere dupa diverse boli si pentru ca intareste imunitatea si dezinfecteaza gatul si caile respiratorii este foarte bun si in cazul de covid.
Retete imunitate reteta miere cu polen propolis si laptisor de matca natural de casa mix apicol energizant,

Miere cu polen si propolis la borcan reteta naturala de casa cu laptisor de matca retete imunitate mix apicol energizant,

Reteta pentru imunitate cu miere de albine retete mix apicol energizant cu polen propolis si laptisor de matca natural energizant,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu