8 martie 2018

Pizza cu rosii cherry

Retete Pizza De Post Cu Legume Si Multe Rosii Cherry

Pizza cu rosii cherry retete culinare,

O pizza de casa preparata de post cu legume si multe rosii cherry este urmatoarea reteta foarte simpla si tare gustoasa de pizza. Iar daca introduci legumele in aluat o poti numi foarte bine si focacciaCum se face un blat de pizza de post este explicat aici, iar dintre legume poti pune: ceapa, ardei, masline, ciuperci si bineinteles multe rosii cherry. 

Cum se procedeaza, toate legumele se curata si se spala apoi se taie dupa preferinta, eu am taiat rosiile pe jumatate, ceapa fideluta, ardeiul betisoare, maslinele si ciupercile feliute. Am intins aluatul si l-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat legumele pe toata suprafata aluatului si am condimentat cu sare, piper si busuioc, am stropit deasupra cu ulei de masline si am dat pizza la cuptor la 250 grade pentru 20 minute in cuptor electric. 
Pizza cu rosii cherry reteta,

Pizza cu legume retete culinare,

Cand pizza este gata se lasa 5 minute acoperita cu un prosop apoi se portioneaza si se serveste calda stropita cu ketchupAlte retete de pizza: mini pizza, pizza la tigaie, focaccia, pizza de casaquesadillaPofta Buna!  

Pizza de casa retete culinare,

Pizza de post retete culinare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu