28 iulie 2013

Pui la gratar cu rosii si ardei copti



Ingrediente:

  • 4 copane sau piept de pui
  • 5 ardei capia
  • 6 rosii mari bine coapte
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ciusca iute
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

     Carnea de pui se curata, se spala si se condimenteaza. Legumele se spala. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca. Coacem intai legumele, le intoarcem pe toate partile pana cand sunt bine facute. Cand sunt gata, le scoatem intr-o farfurie sa se raceasca putin si le curatam de coaja, ardeii ii crestam pe jumatate si le scotem samburii. Intr-un castron incapator pasam rosiile cu o furculita indepartand cotorul, asezam si ardeii in sosul format, adaugam usturoiul si condimentam sosul dupa gust, putem adauga putina apa daca nu este sos suficient. Ciusca se rumeneste si ea pe gratar si se introduce in sos unde se pastreza dupa gustul fiecaruia. Se acopera castronul cu un capac si se asaza langa gratar. Se frige carnea intoarcand fiecare bucata pe ambele parti pana este gata. Cand carnea este bine facuta, se introduce sfaraind in sosul format si se acopera. Se serveste cald, dar este foarte bun si rece.  
POFTA BUNA!

gratare, gratar de lemne, cum facem un gratar, retete pentru gratar, grill, fotografie gratar arzand, poza gratar arzand,





retete legume coapte la gratar, retete cu legume, retete culinare, rosii copate la gratar, ardei kapia copti la gratar, mancaruri cu legume,

retete legume coapte la gratar, retete cu legume, retete culinare, rosii copate la gratar, ardei kapia copti la gratar, mancaruri cu legume,






fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,



fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

fripturi, gratare, grill, friptura de pui, legume la gratar, retete pentru gratar, gratar de pui cu legume, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne si legume, pui, legume, gratar, carne de pui fripta la gratar,

25 iulie 2013

Bruschete cu oua de prepelita

Retete Cu Oua De Prepelita - Retete Bruschete - Aperitive


bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,
Ingrediente:

  • 1 bagheta, paine feliata
  • oua de prepelita
  • cabanos, bacon, kaiser
  • branza, cascaval
  • 1 rosie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 6 linguri de ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper

Mod de preparare:

     Usturoiul se curata, se spala si se piseaza pana cand devine pasta, se freaca cu sare si ulei de masline. Bagheta se taie in felii potrivit de groase. Se ung feliile de bagheta cu ulei de masline pe o parte si pe cealalta parte cu pasta de usturoi. Se pun feliile de bagheta intr-o tava de cuptor si se introduc in cuptorul incins 10-15 minute pana cand se rumenesc. 
     Rosia se spala si se taie in forma dorita. Cabanosul se taie feliute. Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor, se lasa putin sa sa raceasca, obtional se decupeaza diferite forme (cu un cutit sau o lingurita) unde vom pune oua de prepelita. Adaugam branza si cascaval ras, felii de cabanos si de rosii. Se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 5 minute. Bruschetele se decoreaza cu patrunjel verde si se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate. 
POFTA BUNA 

bruschete, bruschete ingrediente, retete cu ulei de masline, retete bruschete, retete culinare, preparate culinare, aperitive,

oua, oua de prepelita, retete cu oua de prepelita, bruschete cu oua de prepelita, retete culinare, preparate culinare, preparate cu oua de prepelita, retete de mancare, reteta cu oua de prepelita,

mujdei, mujdei de usturoi, usturoi frecat, usturoi, retete culinare, preparate culinare, retete cu usturoi,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,

bruschete, retete bruschete, bruschete retete, reteta bruschete, bruschete reteta, aperitive, gustari, retete culinare, preparate culinare, retete cu oua de prepelita, retete de mancare, retete rapide, retete simple, bruscheta,