7 iunie 2015

Coaste de porc la gratar

Coaste De Porc Fripte La Gratar - Coasta De Porc La Gratar


coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,
Ingrediente: 

  • coaste de porc 
  • sare 
  • piper macinat 
  • cimbru macinat 

Mod de preparare: 

     O excelenta reteta de friptura din carne de porc se poate prepara foarte simplu si usor din coaste de porc fripte la gratar. Se alege de la macelarie o bucata de coasta de porc, coasta sa aiba obligatoriu un strat mai grosut de carne pe ea si putina grasime. Coasta se spala, se taie de-a lungul pe langa os desfacand coastele unele de altele, se portioneaza la dimensiunea dorita, se cresteaza usor pana aproape de os, se sareaza putin pentru a o indulci si fragezi, apoi se pune intr-un vas la rece pentru 1-2 ore sa-si ia gust. 
     Se pregateste un gratar, in special un gratar cu carbuni pentru un gust deosebit, cu aroma specifica gratarului la carbuni. Cand gratarul e gata se unge putin cu o bucatica de slanina si apoi se asaza bucatile de coaste de porc condimentate in prealabil dupa gust cu sare, piper, cimbru, sau se pot lasa simple doar cu sare fiind la fel de gustoase. Se lasa sa se rumeneasca bine pe o parte, dupa care se intorc si pe partea cealalta, iar cand sunt frumos rumenite se scot intr-o cratita cu capac si se lasa pe marginea gratarului pentru a se mentine fierbinti. Daca tot avem gratarul pregatit este pacat sa nu frigem si niste mititei sau legume prospete cum ar fi: rosii, ardei, ceapa verde, usturoi verde, ciusca, dovlecei. 
     Coaste de porc fripte la gratar, o friptura delicioasa din carne de porc cu os, care se mananca alaturi de niste mititei insotiti de legume proaspete fripte la gratar, sau o salata de sezon, de rosii sau de varza alba. Despre un pahar de vin sau bere rece nu cred ca mai trebuie amintit! 
POFTA BUNA! 
carne, carne de porc, coasta de porc, carne de porc cu os, coaste de porc pentru gatit sau friptura la gratar sau cuptor, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, mici la gratar, mititei, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, mici la gratar, mititei, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, mici, mititei, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

coaste de porc, coasta de porc, gratar, coaste de porc fripte la gratar, coasta de porc la gratar, carne de porc cu os la gratar, retete culinare, retete de mancare, preparate culinare, retete cu porc, preparate din porc, retete cu carne de porc, preparate din carne de porc, retete pentru gratar, mancare la gratar, gratar cu carbuni,

5 iunie 2015

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane Cu Branza Si Oua La Cuptor - Budinca De Macaroane


budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare, macaroane cu branza si zahar, dulciuri, deserturi, retete de paste,
Ingrediente: 

  • 500 g de paste fainoase 
  • 200 g de branza telemea 
  • 4 oua 
  • 400 ml de iaurt 
  • 15 g de unt 
  • 1 lingurita de sare 
ingrediente macaroane cu branza la cuptor, ingrediente budinca de macaroane ci branza la cuptor, retete culinare, retete cu paste fainoase, preparate din paste fainoase, preparate culinare, cum se face budinca de macaroane si branza la cuptor,

Mod de preparare: 

     Pastele fainoase (spirale, melcimacaroane, spaghete) se fierb timp de 8 minute in apa suficienta ( 4 l de apa la 500 g paste) si o lingurita de sare, dupa care se clatesc de 2-3 ori cu apa rece, apoi se umple vasul cu apa proaspata si se lasa pastele timp de 15 minute sa se umfle frumos. Cand pastele arata bine se pun intr-o sita sa se scurga bine de apa. 
spirale, paste, paste fainoase, retete culinare, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, cum se fac pastele sa arate bine, preparate culinare, cum se fierb pastele fainoase,

     Branza telemea se rade pe razatoarea mare sau se piseaza cu furculita. Branza ar trebui sa nu fie prea sarata, daca este sarata tare atunci se tine putin in apa la desarat inainte de preparare, fiecare o potriveste dupa gust
branza, branza telemea, branza telemea rasa, branza telemea de vaca, branza de vaci, branza de vaca, retete culinare, retete cu branza, preparate din branza,

     Intr-un vas incapator se amesteca iaurtul proaspat cu ouale batute si un praf de sare, se prepara un amestec identic cu cel de la placinta cu branza si iaurt
iaurt, iaurt de casa, oua de casa, retete culinare, retete cu iaurt, preparate din iaurt, retete cu oua, preparate din oua, iaurt si oua amestecate pentru budinca de macaroane, preparate culinare,

     Se pregateste o tava de cuptor mare, in functie de cat continut avem, se pune tot untul in tava si se unge bine interiorul tavii cu el. Se adauga pastele scurse bine de apa, apoi branza rasa si se amesteca usor continutul, dupa care se niveleaza frumos. Peste amestecul de paste si branza se rastoarna compozitia de iaurt si oua pe toata suprafata, se poate stopi cu foarte putin ulei deasupra. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace pana cand budinca de macaroane este frumos rumenita. 
preparare budinca de macaroane cu branza si oua la cuptor, preparare macaroane cu branza si oua la cuptor, macaroane cu branza, budinca, budinca de macaroane, retete culinare, retete de paste, retete cu paste, preparate din paste, retete de mancare, preparate culinare, cum se face budinca de macaroane cu branza, cum se fac macaroanele cu branza la cuptor,
     Macaroane cu branza la cuptor, o reteta cu paste consistenta si foarte gustoasa, se poate servi atat calda cat si rece, simpla sau ornata cu zahar sau dulceata. Budinca de macaroane cu branza, o reteta delicioasa, plina de energie, simplu si usor de facut, foarte indragita mai ales de copii si sportivi care o mananca cu placere pentru plusul de energie utila antrenamentelor si concursurilor. 
POFTA BUNA! 
budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare,

budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare,

budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare, macaroane cu branza si zahar, dulciuri, deserturi,

budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare, macaroane cu branza si zahar, dulciuri, deserturi, retete de paste,

budinca, macaroane, budinca de macaroane, macaroane cu branza, macaroane la cuptor, macaroane cu branza si oua la cuptor, retete culinare, retete de mancare, retete cu paste, preparate din paste, retete italiene, paste fainoase, spaghete, melci, spirale, preparate culinare, dulciuri, deserturi, retete de paste,