16 august 2015

Suc de struguri la blender

Reteta Suc De Struguri Natural Fara Zahar Preparat La Blender


sucuri, sucuri naturale, bauturi, suc natural, suc de struguri natural, suc de struguri fara zahar, suc de struguri negri, retete culinare, retete la blender, retete cu struguri, preparate din struguri, diete, cure, regim, cura de slabire cu sucuri, diete cu sucuri, cura cu suc de struguri, nectar de struguri, nectarul zeilor, bautura minune benefica pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

     Strugurii sunt benefici pentru sanatate, sunt fructe care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra. Ar trbui consumati cat mai des posibil, fie ca sunt struguri albi sau negri, fie ca sunt consumati ca simple fructe proaspete, must de struguri sau ca suc de struguri natural preparat de noi acasa care mai este numit si nectarul zeilor. 
Cine nu cunoaste beneficiile sucului de struguri? Internetul si site-urile specializate sunt pline de aceste informatii! Cine nu a mancat struguri si a simtit pe pielea lui efectele acestui miraculor aliment? Daca vrei sa slabesti frumos sau sa tii o cura de detoxifiere trebuie sa consumi cu incredere suc de struguri natural. Vrei ceva benefic pentru sanatate, vrei o piele si un par stralucitor atunci tine macar o data pe an o cura cu suc de struguri
Cateva din multele beneficii ale strugurilorilor pentru sanatate: antioxidant si energizant; antibacterian si antiviral; anticancerigen si antiinflamator; boli cardiovasculare si respiratorii; constipatie si indigestie; oboseala; anemie; tulburari renale; scade colesterolul; etc. 

     Cum facem un suc de struguri bun? Sucul de struguri natural se prepara foarte usor, simplu si rapid. Strugurii se spala foarte bine sub jet de apa si se brobonesc (se aleg boabele de pe ciorchine). 
struguri, struguri broboniti, struguri negri, struguri pentru prepararea sucului de struguri si a mustului, retete cu struguri, preparate din struguri, retete culinare, fructe miraculoase pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

Putem sa folosim struguri negri si struguri albi amestecati, sau preparam dupa preferinta doua sucuri diferite. Boabele de struguri se mixeaza la blender pana cand se obtine un nectar, un delicios nectar de struguri
preparare struguri la blender, retete suc de struguri natural fara zahar preparat la blender, retete culinare, retete sucuri, retete bauturi, cum se face mustul de struguri la blender, cum se face sucul de struguri la blender, retete suc,

preparare suc de struguri la blender, retete suc de struguri natural fara zahar preparat la blender, retete culinare, retete sucuri, retete bauturi, cum se face mustul de struguri la blender, cum se face sucul de struguri la blender, retete suc, reteta suc natural,

preparare suc de struguri la blender, retete suc de struguri natural fara zahar preparat la blender, retete culinare, retete sucuri, retete bauturi, cum se face mustul de struguri la blender, cum se face sucul de struguri la blender, retete suc, reteta suc natural, nectar de struguri, nectarul zeilor, bautura minune benefica pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

Sucul de struguri se consuma asa cum este, cu tot cu pulpa, samburi si coaja, unde se gasesc toate beneficiile strugurelui (vitamine, minerale, uleiuri, etc), sau se poate strecura obtinand un veritabil must de struguri. Se consuma cate un pahar inainte de masa. Daca se face must atunci acesta nu se strecoara imediat, se asteapta 24 de ore inainte de a se strecura, astfel toate ingredientele benefice vor intra in must, iar mustul o sa fie mai colorat, gustos si aromat. 
     Suc de struguri natural fara zahar, o bautura energizanta si racoritoare, plina de vitamine si minerale, cu un gust deosebit de bun care-ti aduce buna dispozitie necesara si te revigoreaza natural. 

sucuri, sucuri naturale, bauturi, suc natural, suc de struguri natural, suc de struguri fara zahar, suc de struguri negri, retete culinare, retete la blender, retete cu struguri, preparate din struguri, diete, cure, regim, cura de slabire cu sucuri, diete cu sucuri, cura cu suc de struguri, nectar de struguri, nectarul zeilor, bautura minune benefica pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

must, must de struguri negri, bauturi, sucuri, must de struguri natural fara zahar preparat la blender, retete culinare, diete, cure, regim, cum se face mustul din struguri, nectar de struguri, nectarul zeilor, bautura minune benefica pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

must, must de struguri, bauturi, sucuri, must de struguri natural fara zahar preparat la blender, retete culinare, diete, cure, regim, cum se face mustul din struguri, nectar de struguri, nectarul zeilor, bautura minune benefica pentru organism, remedii naturiste, tratamente naturiste,

14 august 2015

Gogosi de post cu gem

Retete Gogosi Pufoase De Post Umplute Cu Gem Sau Magiun De Prune 


gogosi, gogosele, gogosi pufoase, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu gem, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,

     O reteta usoara si foarte gustoasa de gogosi pufoase umplute cu gem sau magiun preparate in timpul postului se poate face foarte rapid din aluat de scovergi. Coca de gogosi se face identic cu cea de scovergi, care este o reteta foarte usoara. Ca ingrediente vom folosi: 600 g de faina (cat cuprinde); 1 cana de apa; 2 cubulete de drojdie (2 x 25g); ½ lingurita de sare; 1 zahar vanilat; coaja de lamaie rasa; 3 linguri de ulei; 50 g de zahar pudra pentru pudrat gogosile si 1 lingurita de zahar tos pentru dizolvat drojdia. Cum facem un aluat bun de gogosi care sa ne reuseasca? Foarte simplu! 
     Intr-un vas incapator se pune drojdia faramitata si se presara deasupra putin zahar, se lasa pana ce drojdia se topeste. Intr-un ibric se incalzeste o cana de apa cu putina sare, iar cand apa este calduta se toarna peste drojdia topita si se amesteca bine pana cand drojdia este dizolvata complet. Se adauga putin ulei, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa si treptat faina amestecand bine cu mana pana cand se obtine un aluat elastic, potrivit de tare care nu se mai lipeste de maini. Se presara putina faina pe blatul de lucru si se mai framanta putin aluatul dupa care se si tranteste de cateva ori de masa. Se presara putina faina in vas, se asaza aluatul si se mai presara putina faina si peste el, dupa care il acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca la caldura aproximativ 30 de minute, pana cand aluatul de gogosi isi mareste volumul. 
aluat, coca, aluat de casa, aluat de scovergi, aluat de post, coca de casa, coca de post, coca de scovergi, aluat de paine, coca de paine, aluaturi, cocaturi, retete culinare, retete de post, cum se face coca,

     Dupa ce aluatul a crescut frumos se presara faina pe blatul de lucru, se imparte coca in doua parti egale si din fiecare bucata de coca intindem cate o foaie de aluat potrivit de groasa. Pe prima foaie de coca cu ajutorul unui pahar inmuiat in faina apasam usor pe aluat formad forme de gagosi (cercuri) in mijlocul carora punem dupa gust cate o lingurita de magiun de prune, sau diferite gemuri sau dulceturi. Asezam cu grija a doua foaie de coca peste prima foaie si cu paharul inmuiat in faina apasam si rasucim formand astfel gogosi umplute pe care le lasam sa creasca pe masa inca 10 minute. 
preparare gogosi pufoase de post umplute cu gem dulceata sau magiun, gogosi cu cana preparare, retete culinare, aluaturi si cocaturi, retete patiserie, reteta gogosi umplute, retete de post,

preparare gogosi pufoase de post umplute cu gem dulceata sau magiun, gogosi cu cana preparare, retete culinare, aluaturi si cocaturi, retete patiserie, reteta gogosi umplute, retete de post,

     Incingem ulei suficient intr-o tigaie si apoi punem gogosile la prajit intorcandu-le pe ambele parti pana cand sunt rumenite frumos. Se scot intr-un castron pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei si apoi se pudreaza cu zahar pudra. 
gogosele, gogosi pufoase, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu gem, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,

gogosi, gogosele, gogosi pufoase, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu magiun, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,

     Gogosi umplute cu gem, un desert reusit cand ti-e pofta de ceva bun si dulce, simplu si usor de preparat pe care il mananci oricand cu placere. Gogosi pufoase, de ce trebuie sa le cumperi cand le poti face acasa!? Poate vrei sa vezi si alte retete de gogosi: gogosi simple de post, gogosi cu aluat de cozonac, gogosi umplute cu gem, gogosi umplute cu ciocolata, gogosi cu glazura de ciocolata
POFTA BUNA! 
gogosi, gogosele, gogosi de casa, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu gem, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,

gogosi, gogosele, gogosi pufoase, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu gem, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,

gogosi, gogosele, gogosi pufoase, deserturi de post, dulciuri de post, retete de post, retete culinare, gogosi umplute, gogosi de post, gogosi pufoase cu gem, retete gogosi cu gem, gogosi cu gem reteta, gogosi cu gem pufoase, gogosi cu gem fara lapte, gogosi cu magiun, sweets, food, recipes, donuts, retete patiserie,