26 februarie 2016

Biscuiti cu ovaz Retete biscuiti de casa digestivi cu tarate de ovaz si scortisoara


Reteta Biscuiti Crocanti De Casa – Biscuiti Cu Cereale – Biscuiti Digestivi



biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz reteta, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,
     Biscuiti cu ovaz, o reteta perfecta de biscuiti de casa cu tarate de ovaz, faina, unt, zahar, lapte, praf de copt si scortisoara. Reteta se prepara foarte simplu in 60 de minute si nu necesita efort deosebit iar reusita este sigura. Pentru preparare avem nevoie de 200g fulgi de ovaz, 200g faina, 160g zahar, 200g unt, 5 linguri de lapte sau apa, 4 lingurite scortisoara macinata, 2 lingurite praf de copt, un praf de sare.
Ingredientele sunt pentru 60 biscuiti de 4-5 mm grosime, de preferat ar fi ca faina sa fie integrala si zaharul sa fie brun, dar ies foarte buni si cu faina alba si zahar alb, mie imi plac biscuiti cu scortisoara dar la fel de bine se pot face si biscuiti cu vanilie, biscuiti cu ghimbir, biscuiti cu cacao sau biscuiti cu ciocolata, etc. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

     Cum facem biscuiti digestivi cu cereale. Cum facem un aluat de biscuiti perfect. Toate ingredientele se masoara, apoi untul se taie bucatele si se lasa 15 minute la temperatura camerei sa se inmoaie putin, fulgii de ovaz se macina grosier astfel incat sa se obtina tarate de ovaz, faina se amesteca impreuna cu praful de copt. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

Intr-un castron se amesteca taratele de ovaz impreuna cu faina, sarea, zaharul si scortisoara. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

Dupa ce s-au amestecat bine toate ingredientele se adauga untul si incepem sa framantam cu varful degetelor pana cand obtinem un aluat faramicios si nisipos. Adaugam putin lapte si mai framantam pana cand obtinem un aluat legat, potrivit de tare, usor lipicios pe care-l punem in figider la rece pentru 15-20 minute, timp in care acesta se va mai intari putin. 
cum facem aluat de biscuiti, coca de biscuiti de casa, preparare aluat de biscuiti de casa digestivi din tarate de ovaz zahar faina lapte unt si scortisoara, retete, retete aluat de biscuiti, retete dulciuri si deserturi de casa,

Dupa ce aluatul a stat la rece se pudreaza blatul de lucru cu putina faina si se intinde aluatul cu un sucitor pana cand obtinem o foaie de grosime 3-5 mm, dupa care cu ajutorul unei forme speciale pentru biscuiti sau a unui pahar se portioneaza biscuitii. Se tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt si se asaza biscuitii unul langa altul dupa care se introduc in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute si se coc la foc potrivit (180-200 grade) pana cand devin rumeni. 
biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz reteta, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

Biscuitii se pot face dupa preferinta, mai grosi sau mai subtiri, mai albi sau mai rumeni. Dupa ce biscuitii cu ovaz s-au copt si sunt frumos rumeniti se lasa sa se raceasca, apoi se scot si se asaza frumos intr-un platou.  
Biscuiti cu ovaz, un desert bun, gustos si delicios, digestivi, placut crocanti dar fragezi in acelasi timp, o gustare cu o aroma si un gust deosebit de care nu te mai saturi mancand alaturi de un pahar de lapte, cacao sau iaurt.  
Pofta Buna! 
biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa reteta, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, retete biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti cu tarate de ovaz, biscuite, retete biscuiti, reteta biscuiti, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi reteta, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale reteta, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

24 februarie 2016

Paste cu spanac Retete budinca de paste cu branza si spanac la cuptor



paste, budinca, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac, paste la cuptor, paste cu branza, budinca de paste, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare, spanac,
     Paste cu spanac, o reteta delicioasa din paste, branza, ceapa, oua si spanac, o mancare foarte simpla si usor de preparat, gustoasa, sanatoasa si hranitoare, un preparat din paste care poate constitui fara probleme un fel de mancare principal foarte consistent si apreciat de iubitorii mancarurilor cu paste. 
Reteta de mancare se prepara foarte usor in maxim 40 de minute, se da la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute, iar ingredientele sunt pentru 4 portii. Pentru preparare avem nevoie de 400g paste fainoase (macaroane, spaghete, melci, spirale, penne), 500g spanac proaspat sau congelat, 250g branza sarata, 1 legatura ceapa verde sau uscata, 3 oua, 2 catei de usturoi, 400ml iaurt gras, 3 linguri ulei, 1 lingurita unt, 1 lingura pesmet, sare si piper dupa gust. 
retete cu spanac branza paste ceapa usturoi oua iaurt, retete culinare, ingrediente pentru paste cu spanac la cuptor,

     Cum facem paste cu spanac la cuptor. In primul rand pregatim toate ingredientele, spanacul se curata, se spala, se opareste 1 minut in apa fiarta, se scurge apoi se toaca, ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt, pastele se fierb al dente sau conform prospectului de pe ambalaj, apoi se clatesc si se scurg de apa, branza se rade pe razatoarea mare. Daca avem ceapa verde care este mai gustoasa si mai aromata o taiem rondele. Ouale se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca cu iaurt sau smantana. Pregatim o tava de cuptor pe care o ungem cu unt sau margarina si o tapetam cu pesmet. 
retete cu spanac branza paste ceapa usturoi oua iaurt, retete culinare, ingrediente pentru paste cu spanac la cuptor,

retete cu iaurt gras de casa cu oua de tara proaspete, iaurt cu oua pentru ornat budinca de paste, retete culinare,

Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim la inceput ceapa taiata marunt, apoi adaugam usturoiul iar la sfarsit spanacul. Se amesteca pe foc, se pune ½ ceasca de apa ca sa lege compozitia, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper macinat si se opreste focul. Se amesteca intr-un vas pastele fierte cu branza rasa si spanacul calit, 
spana calit cu ceapa si usturoi amestecat cu branza si paste la tigaie preparare, retete cu spanac ceapa usturoi si paste, retete culinare, cum se face budinca de paste, cum se fac paste cu branza si spanac la cuptor,

se amesteca usor dar bine apoi se asaza compozitia in tava de cuptor unsa cu unt si tapetata cu pesmet, deasupra se pune uniform compozitia de iaurt cu oua, se rade putina branza peste si se introduce la cuptor pentru 20-30 de minute, sau pana cand se rumeneste usor. 
cum facem budinca de paste, cum se fac paste cu branza si spanac la cuptor, retete de paste, preparate din paste, mancare de paste, mancaruri cu paste la cuptor, retete culinare, retete de mancare, paste, spanac,

Pastele se mai pot aseza si in straturi, se pune in tava de cuptor un strat de paste fierte, apoi un strat de branza si unul de spanac calit, apoi iar unul de paste si tot asa pana terminam compozitia, deasupra punem iaurt cu ou si branza rasa. 
Poate cauti si alte retete cu paste: paste cu sos de iaurt, paste cu sos de smantana, paste cu piept de pui, taitei cu pui si legume.
Pofta Buna!  
paste, budinca, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac, paste la cuptor, paste cu branza, budinca de paste la cuptor, paste cu branza si spanac la cuptor, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare,

paste, budinca, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac, paste cu branza si spanac la cuptor, paste cu branza, budinca de paste, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare,

paste cu branza si spanac la cuptor, paste, budinca, spanac, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac, paste la cuptor, paste cu branza, budinca de paste, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare,

paste, budinca, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac si branza la cuptor, paste la cuptor, paste cu branza, budinca de paste, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare,

paste, spanac, budinca, retete cu paste, preparate din paste, retete de paste, paste cu spanac, paste la cuptor, paste cu branza, budinca de paste, mancaruri cu paste, mancare de paste, retete, retete culinare, retete de mancare,