21 septembrie 2016

Suc de rosii de casa

Retete Suc De Rosii Pentru Iarna Preparat La Blender


suc de rosii pentru iarna, suc de rosii natural, suc de rosii la blender, bauturi, retete, sanatate, nutritie, conserve, suc de rosii de casa, rosii la blender, suc de rosii de baut,

     Suc de rosii la blender preparat acasa, un suc de rosii natural, mult mai colorat si mai consistent, mult mai spornic decat sucul preparat traditional reteta din batrani, mult mai economic si mai simplu de preparat, fara conservanti si E-uri asa cum ar trebui sa fie toate produsele, in special cele facute acasa. Este mai ieftin, mai colorat si mai spornic deoarece de la rosie nu se arunca aproape nimic, iar daca vrei sa consumi un suc natural de rosii foarte benefic pentru sanatate atunci incearca reteta mea
Cum se face sucul de rosii pentru iarna. Poti incepe cu o doza de 5kg de rosii din care o sa-ti iasa 7-8 borcane mari de 800ml cu suc de rosii. Cele mai bune rosii pentru suc sunt rosiile prunisoare deoarece sunt mai carnoase. Mai ai nevoie de un blender si 7-8 borcane bine spalate si sterilizate. In suc daca vrei sa fie natural nu mai adaugi nici zahar si nici sare, dar daca vrei neaparat atunci poti pune cate o lingura din fiecare. 
rosii prunisoare, legume, retete cu rosii, preparate din rosii, retete, retete culinare, rosii carnoase, rosii pentru suc, mancaruri cu rosii,

Cum se prepara sucul de rosii la blender. Alegem rosii prunisoare bine coapte, le spalam foarte bine sub jet de apa si le taiem la inceput pe jumatate indepartandu-le doar zona alba unde a fost codita rosiei, apoi fiecare jumatate o taiem in felii. 
rosii, felii de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii, rosii pentru iarna, retete culinare, legume,

Umplem vasul blender-ului cu felii de rosii si le mixam timp de 1 minut la viteza maxima, sau pana cand obtinem sucul la consistenta dorita. Eu folosesc un Blender Delimano iar la 5kg de rosii a trebuit sa mixez de 4 ori (4 vase) timp de 1 minut. 
retete suc de rosii, reteta suc de rosii, rosii la blender, suc de rosii natural, retete cu rosii, preparate din rosii, suc de rosii pentru iarna, retete,

Punem sucul de rosii la fiert intr-un vas incapator deoarece o sa faca spuma si il fierbem minim 30 minute la foc mediu (eu l-am fiert 45 minute), apoi fierbinte il punem in borcane si le inchidem bine cu capace. 
suc de rosii pentru iarna, preparare suc de rosii natural de casa, retete, retete cu rosii, preparate din rosii, sanatate, nutritie, alimentatie, conserve,

Borcanele bine inchise le punem in alt vas mai larg cu apa calda si le fierbem la foc mic timp de 20 minute, apoi le scoatem din apa, le acoperim cu un servet mai gros si le lasam sa se raceasca bine pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara pentru iarna
sterilizarea si fierberea borcanelor cu suc de rosii ca sa tina pe timpul iernii, retete, conserve, suc de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii,

     Suc de rosii pentru iarna, un suc de rosii gustos, natural si sanatos, o conserva pentru iarna nelipsita din bucataria romaneasca. Daca vrei un preparat sanatos si o bautura naturala, incearca aceasta reteta foarte simpla. 
Pofta Buna! 
suc de rosii, suc de rosii pentru iarna, suc de rosii natural, conserve, bauturi, retete, retete cu rosii, preparate din rosii, bucataria romaneasca, rosii pentru iarna, rosii la blender,

suc de rosii, suc de rosii pentru iarna, suc de rosii de casa, conserve, sucuri, bauturi, sanatate, retete cu rosii, preparate din rosii,

reteta suc de rosii de casa natural, conserve, retete suc de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii, suc de rosii la blender, sanatate, nutritie, bucataria romaneasca, traditii in bucatarie,

20 septembrie 2016

Covrigei

Reteta Covrigei De Casa Cu Branza Cascaval Chimen Susan Si Mac


produse de patiserie, aperitiv, gustare, covrigei sarati cu mac chimen si susan, saratele cu brnza si cascaval, retete, aperitive, retete culinare, aperitiv la bere,

     Cand ne e pofta de ceva bun crocant si sarat o portie de covrigei de casa sunt cea mai buna alegere. Putem face covrigei cu chimen, susan, mac, branza sau cascaval si chiar daca sunt putin mai migalosi, efectul este surprinzator si veti fi incantati atat de gustul cat si de aspectul acestora. Sa nu mai spunem ca sunt un excelent aperitiv la un pahar de bere
Pentru prepararea lor avem nevoie de 500g-700g faina, 200ml untura topita, 3 oua, 200ml iaurt, 2-3 linguri chimen, mac, susan si cascaval ras, 25g drojdie proaspata (1 cub mic), 1 lingurita zahar, 1 lingura otet, 1 lingurita sare, 200g branza sarata rasa. Ingredientele sunt pentru aproximativ 90 covrigei. 
Cum se fac covrigeii de casa. Cum se face coca de covrigei. Pentru inceput topim untura si o lasam putin sa se raceasca, iar intre timp punem intr-un castron drojdia sa se inmoaie impreuna cu putin zahar. Cand drojdia este topita adaugam 3 oua batute, lingura de otet, untura topita si iaurtul dupa care mixam ingredientele. Punem faina treptat cat timp putem sa amestecam compozitia cu mixerul, 
preparare aluat covrigei, preparare covrigei de casa cu mac chimen susan si cascaval, retete,

apoi rasturnam aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina si incepem sa incorporam in aluat faina, branza rasa si chimenul. Framantam bine pana cand obtinem un aluat mai tare dar care se poate modela. Punem aluatul in castron, il acoperim cu un servet si il lasam sa creasca 30 minute. Daca vrei sa-ti iasa covrigei fragezi foloseste untura din osanza, iar ca la orice preparat cu untura nu uita de otet. 
reteta coca pentru covrigei cu branza si chimen, retete coca de casa, coca cu branza, retete patiserie, retete culinare,

Dupa ce aluatul este gata luam o bucata de coca si o intindem pe blatul presarat cu faina intr-o foaie potrivit de groasa din care cu ajutorul unei forme speciale de covrigei obtinem covrigeii prin presare.  
aluat cu branza si chimen, coca de casa pentru covrigei, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei,

reteta covrigei cu chimen, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei,

retete covrigei de casa crocanti si sarati cu chimen, retete patiserie, retete culinare, aperitive reteta,

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam in ea covrigeii, ii ungem cu pensula cu ou batut si ii presaram deasupra cu seminte de chimen, mac, susan sau cascaval ras, dupa care coacem tava in cuptorul preincalzit la 250 grade timp de 10-15 minute, pana cand covrigii sunt copti si s-au rumenit frumos. Dupa ce i-am scos din cuptor ii luam din tava si ii asezam frumos pe un platou. Ce este mai frumos si mai imbietor decat un mix de covrigei asortati sarati si crocanti? 
covrigei, covrigei cu mac, mix de covrigei asortati, covrigei de bere, gustare, covrigei cu susan, covrigei cu chimen, covrigei cu cascaval, retete culinare, aperitiv,

Covrigei cu chimen, mac, susan sau cascaval, un aperitiv si o gustare minunata, foarte buni, fragezi, gustosi si crocanti pe care-i mananci oricand ti-e pofta de ceva de rontait. Covrigeii merg foarte bine cu un pahar de bere sau lapte batut la o intalnire cu familia sau prietenii. Daca cauti produse de patiserie sau ceva de rontait incearca aceasta reteta de covrigei
POFTA BUNA! 
aperitiv, gustare, covrigei asortati, mix de covrigei, covrigei de casa cu mac susan chimen si cascaval, produse de patiserie, retete culinare, covrigei de bere,



Produse De Patiserie Preparate Acasa


  Covrigei cu mac. Cum facem covrigei cu macPreparam o coca de covrigei cum e reteta de mai sus insa fara sa adaugam chimen in compozitie. Dupa ce i-am modelat si asezat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, ii ungem cu ou si ii presaram cu seminte de mac. Ii coacem la 250 grade pana cand sunt usor rumeniti. 
covrigei, covrigei cu mac, preparare covrigei, aperitiv, retete, retete culinare, retete patiserie,

covrigei, aperitiv, covrigei crocanti, covrigei sarati, retete patiserie, retete, retete culinare, reteta covrigei de casa,

covrigei cu mac, aperitiv, retete covrigei, patiserie, gustare, reteta covrigei, covrigei de casa, retete, retete culinare, covrigei de bere,

  Covrigei cu susan. Cum facem covrigei cu susanLa fel se procedeaza si la prepararea covrigeilor cu susan. Se ung cu ou si se orneaza cu seminte de susan, iar cand sunt gata si frumos rumeniti dupa gustul fiecaruia se scot din tava si se asaza frumos intr-un platou. Poti face covrigeii mai rumeniti fiind mai crocanti, sau mai putin rumeniti fiind mai fragezi. In maxim 15 minute la o temperatura de 250 grade covrigeii sunt gata asa cum sunt in pozele mele
covrigei, preparare covrigei, covrigei cu susan, retete patiserie, aperitiv, retete culinare, retete covrigei, reteta covrigei,

covrigei, aperitiv, patiserie, retete, retete covrigei, reteta covrigei, covrigei de casa cu susan,

covrigei cu susan, aperitiv, patiserie, retete, gustare, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare, covrigei de casa crocanti cu susan, covrigei de bere,

  Covrigei cu chimen. Cum facem covrigei cu chimenReteta si modul de preparare al covrigeilor cu chimen este explicata mai sus. Se pun seminte de chimen atat in coca covrigeilor cat si peste covrigei fiind foarte aspectuosi si aromati. Ca toate sortimentele de covrigei, ei merg in special serviti cu bere daca-i facem mai sarati si mai crocanti, sunt niste covrigei de bere excelenti. 
covrigei, preparare covrigei, covrigei cu chimen, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei, reteta covrigei, retete, aperitiv,

covrigei, aperitiv, patiserie, covrigei de casa crocanti cu chimen, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei cu chimen, aperitiv, patiserie, gustare, covrigei de casa crocanti si sarati cu chimen, retete culinare, retete, reteta covrigei, retete covrigei, biscuiti, covrigei de bere,

  Covrigei cu branza si cascavalCum facem covrigei cu branza si cascaval. Mai gustosi si mai hranitori sunt covrigeii cu branza si cascaval. Se respecta reteta de mai sus si ii poti prepara fara chimen sau cu chimen in compozitie fiind la fel de gustosi, iar deasupra se ung cu ou si se orneaza cu mult cascaval ras. Reteta de covrigei cu cascaval tin mai mult de foame, este o gustare excelenta si arata si foarte bine. 
covrigei, preparare covrigei, retete patiserie, aperitiv, covrigei cu branza si cascaval, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei, aperitiv, patiserie, covrigei cu branza si cascaval, retete, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei cu cascaval, aperitiv, patiserie, retete covrigei, gustare, reteta covrigei, retete culinare, covrigei de casa cu branza si cascaval, covrigei de bere,

  Saratele. Cum facem saratele de casaDin coca de covrigei se pot prepara niste saratele delicioase. Nu este o reteta de post deoarece contin untura, oua, branza sarata si cascaval. Se intinde o foaie de coca si cu un cutit de patiserie se taie fasii de dimensiunea si forma dorita. Se asaza in tava unele langa altele, se ung cu ou si se orneaza cu cascaval ras, branza rasa si seminte de chimen. Se servesc atat calde cat si reci fiind minunate. 
saratele, preparare saratele, retete saratele, reteta saratele, aperitiv, patiserie, saratele cu branza sarata chimen si cascaval, retete culinare, retete,

saratele de casa, aperitiv, gustare, patiserie, retete saratele, retete la bere, reteta saratele, saratele cu branza si cascaval, retete culinare,

aperitiv, patiserie, gustare, retete la bere, retete, retete saratele, reteta saratele, retete culinare, produse patiserie,

  Covrigei de bere. Cum facem covrigei pentru bere. Un aperitiv reusit servit cu un pahar de bere sunt covrigeii si saratelele. Sunt simplu de preparat si spornice si sunt gustoase si aspectoase. Preparam reteta de saratele si covrigei cum am explicat mai sus dar ii facem putin mai sarati si mai crocanti. Daca esti luat prin surprindere si cauti retete rapide pentru musafiri, incearca reteta. 
covrigei de bere, covrigei pentru bere, saratele si covrigei de casa aperitiv servit cu bere, retete culinare, retete rapide pentru musafiri,

covrigei pentru bere, covrigei de bere, retete saratele si covrigei aperitiv serviti cu bere, retete culinare, retete rapide pentru musafiri,