Compot De Fructe Pe Timpul Verii - Retete Cu Fructe
Ingrediente:
- ½ kg de corcoduse galbene
 - ½ kg de corcoduse rosii
 - ½ kg de caise
 - ½ kg de piersici
 - 2 linguri de zahar (dupa gust)
 - 5 litri de apa
 
Mod de preparare:
    
Fructele bine coapte se spala bine si se curata de codite. Caisele si piersicele se
curata de samburi, se pot taia feliute sau se pot lasa intregi. Intr-un
vas se adauga fructele, apa, zahar dupa gust si se fierb 10 -15 de minute. Compotul din fructe se lasa sa se raceasca si se
pastreaza la frigider. Compotul se serveste rece (dupa gustul fiecaruia). Compotul de fructe este o bautura naturala racoritoare si
reconfortanta, ideala pentru zilele calduroase de vara. 
POFTA BUNA!
POFTA BUNA!
Alte retete de compot de casa:  Compot de caise pentru iarna  Compot de prune pentru iarna  Compot de visine  Compot de piersici  Compot de struguri  Compot de gutui






Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu