Google+

2 august 2019

Friptura de manzat la tigaie

Retete Culinare Friptura Rapida De Vitel La Tigaie



Friptura de vitel reteta,

Friptura rapida de vitel reteta,

Ingrediente friptura de manzat la tigaie 
-2 bucati piept de manzat cu os feliat 
-sare, piper si cimbru macinat dupa gust 
-branza veche pentru servit 
-salata de sezon pentru servit 
Piept de manzat cu os feliat reteta,

Mod de preparare friptura de vitel la tigaie 
-friptura de vita este gata imediat, in maxim zece minute se poate manca, 
-se condimenteaza bucatile de carne de mânzat doar pe o parte cu cimbru, piper si putina sare, 
-se pregateste intai o garnitura simpla si gustoasa care poate fi o salata de sezon cu feliute de branza uscata, cum ar fi de exemplu o salata de rosii cu ceapa, ardei si castraveti, 
-se incinge o tigaie antiaderenta si se pun bucatile de carne de vită cu partea condimentata in sus, 
Piept de manzat la tigaie reteta,

-se tine 3-4 minute pana cand friptura incepe sa sfaraie bine apoi se intoarce si invers, 
Friptura de manzat la tigaie reteta,

-dupa inca 4-5 minute se opreste focul si se serveste friptura imediat cat timp este calda cu garnitura preferata, 
-carnea se intoarce doar o singura data in tigaie, daca se frige prea mult isi pierde din sucul propriu, se usuca si se intareste, ea este putin mai tare ca doar este de vita dar trebuie sa ramana suculenta la interior si gustoasa. 
Alte retete de fripturi aici, gratare sau grill-uri si aici. Pofta Buna! 
Friptura de vitel la tigaie reteta,

Friptura de manzat reteta,

Friptura rapida de manzat  cu salata reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu