Despre mine


     Basmul cu sarea-n bucate il stiam inca din copilarie. Mai tarziu, cartile cu rafinatele mancaruri, dulciuri, inghetate si bauturi pasnice pe care bucatariile traditionale sau priceputii maestri ai polonicului le-au potrivit pentru alesul dumneavoastra gust, m-au pasionat toata viata mea si am devenit o persoana priceputa in ale bucatariei. 
     In aceasta comoara a neamului, am cautat in lada cu zestrele dulcetii bucatariei si am aflat ca dincolo de cele ale sufletului nici bucatele gustoase nu trebuie sa fie uitate. Oare care dintre mancaruri nu-s divine? Caci bucataria este o arta atunci cand bucatarul este artist! 
     Gospodinele care vor incerca sa gateasca dupa retetele mele sa aiba vointa de a face preparate bune si tot mai bune. Apoi deprinderea, va face din fiecare un bucatar sau o bucatareasa buna pentru ei si pentru ai casei. In final despre mine ...o persoana pasionata de tot ce-i bun si frumos, intim legata de structura mea sufleteasca mostenita de la parinti. retete si preparate culinare site de gastronomie blog culinar www.preparatedevis.ro despre mine