Miere cu nuca si canepa reteta

Tratament Natural Pentru Inaima Colesterol Si imunitate Reteta De Casa Cu Miere Nuca Si Canepa


Tratament 100% natural pentru inima colesterol si imunitate reteta de casa cu miere de albine miez de nuca si seminte de canepa retete leacuri bio,

Tratament 100% natural pentru inima, colesterol si imunitate, scade si regleaza colesterolul, protejaza inima, intareste imunitatea, reteta miere de albine cu miez de nuca si seminte de canepa pentru o inima sanatoasa si o imunitate de fier, medicament naturist facut acasa pe baza de miere de albine naturala, seminte de canepa si mieji de nuci, retete leacuri naturale pentru sanatate, sanatatea inimii, intarirea inimii, inima si circulatie, reglarea colesterolului, cresterea imunitatii, tonic si energizant, totul de la natura!

Ingrediente bio

-800g miere de albine poliflora
-200g miez de nuca crud
-200g seminte de canepa decorticate

Mod de preparare miere cu nuca si canepa

Cum se face miere de albine cu miez de nuca si seminte de canepa urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,

-cum se procedeaza, se macina miezul de nuca si semintele de canepa dupa preferinta grosier sau fin, dupa care se amesteca in miere, in fiecare dimineata se beau doua cani de apa apoi se consuma o lingura din acest preparat, timp de 30 zile, primavara si toamna, de preferat in timpul celor doua posturi mari, cu restrictii la dulciuri, prajeli, grasimi, alcool, se pastreaza dupa preferinta la frigider sau la temperatura camerei, mie imi place de la frigider deoarece se intareste, la temperatura camerei ramane moale, multa sanatate!
Tratament 100% natural pentru inima colesterol si imunitate reteta de casa cu miere de albine miez de nuca si seminte de canepa retete leacuri bio,

Miere de albine, consumata cu atentie este unul dintre cele mai sanatoase produse alimentare, un aliment complet, hranitor, dulce si caloric, inlocuitor al zaharului, sursa naturala de energie, carbohidrati, fructoza, glucoza, maltoza, zaharoza, antioxidanti importanti, acizi organici, compusi fenolici, flavonoide, nu contine fibre, grasimi si proteine, are efect antibacterian intern si extern, este antifungica, stimuleaza sistemul imunitar, reduce riscul de boli cardiovasculare, diferite infectii, afectiuni gastrointestinale, ingrijirea tenului, amelioreaza tusea si raceala, copii sub 1 an nu trebuie sa consume miere risc de botulism, 100g miere are 300 calorii si 70g glucide, 1 lingura de miere 21g contine 64 calorii si 17g glucide, 82g carbohidrati, 0,3g proteine, 52mg potasiu, 6mg calciu, 2mg magneziu, 0,5mg vitamina C, 4mg sodiu, 0,4mg fier, are proprietati antibacteriene si lupta impotriva infectiilor, ajuta la vindecarea ranilor si ulceratiilor, amelioreaza alergiile, tusea si durerile de gat, intareste sistemul imunitar, intareste sistemul digestiv, utilizata si in industria cosmetica, dar si in bucatarie, este un desert, etc.
Miez de nuca, nutritive si grase, un aliment sanatos, sursa importanta de grasimi sanatoase, vitamine din complexul B, vitamina A, calciu de calitate, minerale, proteine, fibre, steroli, antioxidanti, lecitina, Omega-3, melatonina, acizi grasi polinesaturati, consumate zilnic previn imbatranirea precoce si te mentine sanatos si activ, mentine sistemul nervos sanatos si imbunatateste memoria, mentine oasele sanatoase, amelioreaza artrita, astmul, eczema, mentine tensiunea arteriala redusa, reduce colesterolul rau, combate stresul si insomnia, 100g contine 654 kilocalorii, 13,7g carbohidrati, 65,2g grasimi, 15,2g proteine, 6,7g fibre, 0,34mg tiamina, 0,53mg piridoxina, 2,7μg vitamina K, 20,83mg vitamina E, 441mg potasiu, 158mg magneziu, 98mg calciu, sustin sanatatea inimii, regleaza colesterolul, imbunatatesc metabolismul si sustin dietele de slabire, intaresc densitatea osoasa, sustin functiile neuronale, au proprietati antioxidante, imbunatatesc functia digestiva, ideale pentru femeile insarcinate, sustin sanatatea pielii, potenta, etc.
Seminte de canepa, unul dintre cele mai nutritive alimente, o sursa ideala de energie, nu contine gluten, continut ridicat de proteina completa, toti cei 21 aminoacizii esentiali cunoscuti si cei 8 aminoacizi pe care organismul nu ii produce, lizina, leucina, fenilalanina, metionina, triptofanul, valina, acizi grasi nesaturati esentiali Omega 3, Omega 6, Omega 9, vitamine, A, C, D, E, B6, K, minerale, zinc, calciu, magneziu, fosfor, fier, potasiu, cupru, mangan, antioxidanti, carbohidrati, fibre solubile si insolubile, 100g are 567 calorii, 30% proteine, 42% grasimi, 15% carbohidrati, contin 20% fibre solubile care mentin intestinul sanatos si reduc nivelul de zahar si colesterol din sange, contin 80% fibre insolubile care elimina toxinele din organism, reduce riscul de accidente vasculare, bun pentru diabetici, beneficii asupra sistemului imunitar, digestiei si tranzitului intestinal, activitatii cerebrale si memoriei, echilibrului hormonal, asupra articulatiior, stresului si oboselii, functionarea normala a membranelor celulare, muschilor, sistemului nervos, sistemului psihologic, intretinerea oaselor si dintilor, sintetizarea normala a proteinei, intretinerea pielii, inlaturarea oboselii, etc.

Peste umplut la cuptor reteta

Peste Caras Umplut La Cuptor Reteta Pescareasca Cu Sos De Smantana Retete Mancare


Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,

Reteta peste umplut la cuptor, un peste minunat si foarte gustos umplut cu branza tofu, ceapa si usturoi verde, marar si patrunjel proaspat, ulei de masline si smantana vegetala bio, gatit la cuptor in sos de vin si servit ca atare cu sos propriu din tava sau cu un sos foarte bun de smatana cu usturoi si verdeturi, reteta mancare de peste pescareasca din bucataria dobrogeana preparata simplu si usor si acasa in bucatarie, retete mancaruri traditionale romanesti pe baza de peste si legume, idei de umpluturi pentru peste, dezlegare la peste, peste gatit de Buna Vestire pe 25 Martie, ingredientele sunt pentru 1-2 portii de pește, eu am ales un peste caras mare pentru dulceata lui, dar este bun si un crap, pastrav, etc.

Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,

Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,
Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,


Ingrediente peste la cuptor

-1 peste caras mare de 1,5kg
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita piper macinat
-200ml vin alb demisec
-2 linguri ulei
-1 lamaie

Ingrediente umplutura pentru peste

-100g branza tofu afumata
-50ml smantana vegetata bio din soia si cocos
-30ml ulei de masline extravirgin
-2 fire ceapa verde
-2 fire usturoi verde
-2 catei de usturoi
-2 crengute marar verde
-2 crengute patrunjel verde
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita piper macinat

Ingrediente sos de smantana

-2 linguri ulei de masline
-2 catei de usturoi
-150ml smantana vegetata bio din soia si cocos
-1 crenguta patrunjel verde
-1 crenguta marar verde
-1 lingurita zeama de lamaie
-1/4 lingurita sare
-1/4 lingurita piper macinat

Mod de preparare peste umplut la cuptor

Cum se face pestele uplut la cuptor urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-pestele se curata de solzi, intestine si branhii, se spala bine cu apa rece si se scurge, se tamponeaza cu servetele, se cresteaza usor pe ambele parti apoi se presara cu sare si piper atat la exterior cat si la interior, se unge cu putin ulei si se asaza intr-o tava de cuptor unde se lasa 30 minute sa prinda gust si aroma cat timp se pregateste umplutura pentru peste,
-intr-un castron se amesteca branza tofu taiata cubulete, ceapa si usturoiul verde taiate rondele subtiri, cateii de usturoi taiati marunt, mararul si patrunjelul taiate marunt, uleiul de masline si smantana vegetala, sare si piper dupa gust,
-se amesteca bine compozitia si se umple cu ea burta pestelui, se prinde burta pestelui cu o scobitoare, se orneaza pestele cu felii de lamaie, de jur imprejur se pune vinul alb si se da tava la cuptor pentru 60 minute la 180 grade celsius, la final se creste temperatura pentru 10 minute la 200 grade celsius pentru a se rumeni frumos,

Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa sos de vin marar si patrunjel retete mancare pescareasca,

-cat timp pestele este la cuptor se pregateste sosul de smantana astfel, se incinge putin ulei si se prajeste usturoiul taiat marunt 30 secunde, se pune smantana de gatit, sare si piper dupa gust si se continua fierberea 2-3 minute, la final se adauga verdeata taiata marunt si putina zeama de lamaie,
-cand pestele este gata se asaza pe un platou, se toarna deasupra sosul din tava care a scazut aproape de tot si se serveste cu sos de smatana, merge cu mamaliga sau paine de casa proaspata si o bautura rece si buna alaturi, pofta buna!
Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,

Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,

Peste umplut la cuptor reteta cu branza tofu usturoi ceapa vin marar si patrunjel servit cu sos de smantana si lamaie retete mancare pescareasca,