Rosii coapte pentru iarna reteta

Reteta Rosii Coapte Si Congelate La Pungulite Pentru Iarna Retete Romanesti


Reteta rosii intregi coapte si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Rosii coapte pentru iarna reteta, un mod simplu de a conserva rosiile si de a avea rosii coapte pe moment in orice anotimp, un gust minunat si o aroma deosebita de legume coapte pe tabla, reteta rosii coapte congelate pentru iarna, reteta rosii intregi coapte pentru iarna in pungulite la congelator, retete legume coapte congelate pentru iarna.

Ingrediente rosii congelate pentru iarna

-rosii
-sare grunjoasa
-pungulite pentru congelator
Reteta cu rosii retete si mod de preparare,

Mod de preparare rosii coapte pentru iarna

Cum se pun rosiile coapte pentru iarna urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,

-rosiile se spala cu apa rece si se sterg apoi se coc la tigaie sau pe tabla ori la gratar,
-cand sunt gata se scot intr-un vas cu capac, se presara cu sare grunjoasa peste ele si se tin acoperite cu capac sa se abureasca 20-30 minute,
-dupa acest timp se curata de coaja si se lasa intregi,
-se asaza in pungulite cu tot cu zeama lasata de la ele si se congeleaza imediat,
-cand se folosesc se scot cu o zi inainte si se decongeleaza in frigider,
-eu pentru fiecare pungulita am folosit 1,2 kg rosii, spor la treaba!
Reteta rosii intregi coapte pe tabla si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Reteta rosii intregi coapte pe tabla si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Reteta rosii intregi coapte pe tabla si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Reteta rosii intregi coapte pe tabla decojite si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Reteta rosii intregi coapte pe tabla si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Reteta rosii intregi coapte pe tabla si congelate la pungulite pentru iarna retete cu legume,

Pui vanatoresc reteta

Reteta Pui Cacciatore Sau Tocana Vanatoreasca Cu Carne Si Legume Retete De Mancare


Reteta pui cacciatore gatit in stil vanatoresc cu carne si legume ciuperci ardei rosii masline retete mancare cu sos tocana si tocanita de casa,

Pui gatit in stil vanatoresc, reteta pui cacciatore, reteta pulpe de pui cu legume si sos de rosii, reteta tocana de pui cu masline, retete mancare de casa gustoasa si usor de gatit cu carne de pui, ceapa, ardei, ciuperci, masline si rosii.

Ingrediente pui vanatoresc

-2 pulpe de pui mari 500g bucata
-2 cepe
-1 ardei capia rosu
-1 ardei gras galben
-1 ardei iute
-50ml ulei
-3 catei de usturoi
-200g ciuperci champignon
-400g conserva de rosii cuburi
-400ml apa sau supa
-200ml vin alb demisec
-20 masline
-1 lingurita pasta de tomate
-1 lingurita sare
-1/2 lingurita zahar
-1/2 lingurita boia dulce
-1/2 lingurita piper macinat

Mod de preparare pui cacciatore

Cum se face puiul vanatoresc urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-intr-o cratita de fonta sau ceaun se incinge putin ulei si se prajesc pulpele de pui cateva minute pana li se inchid porii si pielea devine aurie,
-se scot apoi intr-o farfurie si in grasimea lasata se caleste ceapa taiata fideluta pana se inmoaie bine,
-apoi se pune usturoiul taiat marunt si ardeii taiati fideluta,
-dupa 2-3 minute se pun ciupercile taiate felii,
-dupa 2-3 minute se pune sare, zahar si condimente dupa gust, vinul alb, pasta de tomate si rosiile cubulete,
-se amesteca pe foc si se completeaza cu apa sau supa de pui sau legume,
-se pune carnea de pui, se acopera cratita cu capac si se continua fierberea la foc mic timp de 30-40 minute,
-reteta de tocana sau tocanita de pui cacciatore se serveste calda cu mamaliga sau paine proaspata de casa, pofta buna!
Reteta pui cacciatore gatit in stil vanatoresc cu carne si legume ciuperci ardei rosii masline retete mancare cu sos tocana si tocanita de casa,

Reteta pui cacciatore gatit in stil vanatoresc cu carne si legume ciuperci ardei rosii masline retete mancare cu sos tocana si tocanita de casa,