Porc picant la tigaie reteta

Reteta Picioare De Porc Picante La Tigaie Retete De Mancare Asiatica


Reteta friptura din picioare de porc picante la tigaie retete de mancare asiatica,

Aceasta reteta de porc picant la tigaie te invita sa descoperi arome autentice si indraznete. Picioarele de porc sunt fierte incet cu ceapa, piper boabe, ghimbir si foi de dafin, devenind incredibil de fragede, inainte de a fi dezosate si transformate intr-o delicatesa. Carnea suculenta este apoi amestecata cu un sos aromat de soia, vin si condimente intense precum boia, cimbru, usturoi si ghimbir proaspat, completata cu ceapa verde si ardei iute. Prajirea la tigaie adauga o textura crocanta si lipicioasa, accentuand gustul picant si complex al acestui preparat, ideal pentru cei care apreciaza o masa savuroasa si plina de personalitate. Savureaza gustul autentic al bucatariei asiatice chiar la tine acasa.

Ingrediente picioare de porc picante la tigaie

-1 picior de porc cu rasol posterior
-100 ml sos de soia
-100 ml vin rose
-50 ml ulei
-1 ceapa rosie
-1 ceapa verde
-1 bucata ghimbir
-1 ardei iute
-1 lingura zahar
-2 frunze de dafin
-4 catei de usturoi
-1 lingurita piper boabe
-1 lingurita boia iute
-1/2 lingurita sare
-½ lingurita piper macinat
-½ lingurita cimbru uscat
-½ lingurita usturoi granulat

Mod de preparare porc picant la tigaie

Cum se face porcul picant la tigaie urmareste reteta pas cu pas, reteta video este si pe YouTube aici,
-piciorul de porc se parleste la flacara, se curata si se spala foarte bine,
-se pune apoi la fiert in apa suficienta timp de 90 minute,
-in apa se pune 1 ceapa intreaga, bucati de ghimbir, boabe de piper si frunze de dafin,
-cand carnea este fiarta se scoate din apa si se lasa sa se racoreasca dupa care se taie bucati,
-intr-un castron se amesteca vinul, sosul de soia, zaharul, piperul, usturoiul granulat si cimbrul,
-se adauga apoi bucatile de carne si se amesteca bine,
-intr-o tigaie se incinge putin ulei si se prajeste usturoiul taiat felii 30 secunde,
-se adauga ardeiul iute taiat rondele si ghimbirul taiat betisoare pentru inca 30 secunde,
-se pune carnea cu tot baitul ei, se amesteca periodic si se adauga si ceapa verde,
-se prajeste carnea 10 minute pana cand zeama scade, se serveste imediat, degustare placuta!

Reteta friptura din picioare de porc picante la tigaie retete de mancare asiatica,

Reteta friptura din picioare de porc picante la tigaie retete de mancare asiatica,

Supa de limba de porc reteta

Reteta Supa De Limba De Porc Cu Legume Si Taitei Retete Limba De Porc Fiarta Cu Hrean


Reteta supa de limba de porc cu taitei retete mancare supe si ciorbe,

Cu o savoare intensa si o textura inconfundabila, supa de limba de porc este o delicatesa traditionala care surprinde prin simplitate si rafinament. Perfecta pentru serile reci sau pentru ocaziile speciale, aceasta supa imbina aromele bogate ale legumelor proaspete cu finetea carnii de porc. Fiecare lingura aduce un gust autentic, amintind de mesele festive din copilarie. Descopera aceasta reteta delicioasa, usor de preparat, care va cuceri orice gurmand.

Incearca o reteta traditionala si rafinata de supa de limba de porc, care combina cu maiestrie ingrediente simple pentru a crea un festin al gusturilor. Bucatile de limba de porc, gatite pana devin moi si fragede, sunt acompaniate de legume proaspete precum ceapa, morcovi, usturoi si patrunjel verde. Pentru un plus de textura si savoare, supa este servita cu taitei de casa, iar feliile delicate de limba de porc sunt acompaniate de un hrean picant, adaugand un contrast perfect. Aceasta supa va incalzi si cele mai reci zile si va aduce un zambet de satisfactie pe buzele tuturor celor care o savureaza.

Ingrediente supa de limba de porc cu taitei

-2 bucati limba de porc 600 g
-1 ceapa mare
-2 morcovi
-2 catei de usturoi
-1 frunza de dafin
-1 lingurita sare
-1 lingurita piper boabe
-2 litri apa
-50-100 g taitei
-patrunjel si marar verde
-hrean in otet

Mod de preparare supa de limba de porc

Cum se face supa de limba de porc cu taitei si cum se face limba fiarta cu sos de hrean urmareste reteta pas cu pas, reteta video este si pe YouTube aici,
-limba de porc se spala bine cu apa rece si se lasa in apa 60 minute,
-dupa care se spala din nou si se pune la fiert in apa suficienta,
-cand este cazul se spumeaza, se adauga sare si piper si se fierbe 60 minute,
-apoi se adauga ceapa, morcovii, usturoiul si dafinul si se continua fierberea inca 60 minute, pana cand furculita intra usor in carne,
-cand carnea este bine fiarta se scoate din zeama,
-supa se strecoara si se pune din nou la fiert impreuna cu taiteii de casa, iar cand taiteii sunt fierti se opreste focul si se adauga verdeata taiata marunt,
-limba de porc se curata de piele si se feliaza, se serveste cu sos de hrean in otet, degustare placuta!
Reteta limba de porc fiarta cu hrean retete mancare traditionala,