30 noiembrie 2016

Catina cu miere de albine

Reteta Si Preparare Catina Cu Miere Retete Si Mod De Administrare


Catina cu miere reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Catina, un fruct minune sau ginseng romanesc, cel mai puternic antioxidant al organismului. De la catina se folosesc in scop medical si alimentar: frunze, scoarta, seminte, muguri si fructe. Cateva beneficii: previne imbatranirea, creste imunitatea, vindeca virozele respiratorii si gripa, protejaza vederea, vindeca leziunile pielii si mentine pielea tanara, puternic energizant si inlatura oboseala, stres, anemie, etc. Deoarece intareste imunitatea si actioneaza benefic asupra plamanilor este foarte buna si la covid. Fructele de cătină cu bobul intreg se pastreaza foarte bine la rece in borcane cu miere sau congelate. Denumire: catina rosie (tamarix ramosissima), catina alba (hippophae rhamnoides). Cateva retete din fructe de catina cu miere pe care le poti prepara si acasa foarte simplu si usor.

Catina cu miere la borcan. Cum se prepara, se aleg fructele de catina de codite cu ajutorul unei forfecute, se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa rece, apoi se scurg bine si se rastoarna pe un servet sa se usuce. Se asaza in borcane de 800ml 3 sferturi fructe de catina si 1 sfert miere de albine naturala, se acopera borcanele cu capace si se pastreaza la rece. 
Borcanele cu miere si catina se tin la macerat 10 zile si se amesteca de 2 ori pe zi cu o lingura de lemn sau plastic. Se ia cate o lingura de 3 ori pe zi pe stomacul gol. Dintr-un kg de fructe ies 2 borcane pline de 800ml, eu dupa 10 zile rastorn continutul unui borcan intr-un blender si mixez continutul obtinand un mix de catina cu miere cu un gust dulce acrisor, fiind un antibiotic natural si o bautura medicament excelenta consumata in cure primavara si toamna.
Catina cu miere la blender reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Catina la blender reteta naturala de casa cu miere retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Catina cu miere de albine reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Macerat de catina cu miere la borcan. Cum se prepara, fructele curatate si spalate se pun intr-un blender si se mixeaza, sau se zdrobesc cu o furculita. Se pun in borcane de 400ml cate o treime macerat din fructe de catina si restul miere poliflora naturala. Se pastreaza la rece si se consuma din prima zi in decursul unei saptamani, ca sa nu fermenteze. 

Sirop de catina. Cum se prepara, se foloseste un storcator de fructe, separator pentru suc de rosii, sau un blender. Din 2kg fructe de catina se obtine 1kg suc de catina, se amesteca (in cantitati egale) sucul rezultat cu 1kg miere si se lasa la macerat timp de 5 zile. 

Natura ne invata cum sa traim si sa fim sanatosi, ne ofera multe remedii, tratamente si leacuri naturale de care este pacat sa nu profitam din plin! 
Mod de administrare catina cu miere
Copii peste 3 ani:1-2 lingurite pe zi. 
Adulti: 1 lingura de 2-3 ori pe zi. 
Alte retete cu catina aiciretete pentru imunitate si leacuri babesti si aici

Catina reteta mod de preparare si administrare retete cu fructe de cătină si miere de albine pentru sanatate si imunitate,

Retete catina la borcan reteta naturala de casa cu miere leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Retete catina cu miere reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Preparare catina cu miere reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Catina cu miere la borcan reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Preparare catina la borcan reteta naturala de casa cu miere retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Macerat de catina cu miere reteta naturala de casa retete leacuri si tratamente naturiste sanatate imunitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu