23 noiembrie 2016

Smoothie de dovleac cu banane

Reteta Smoothie Energizant Cu Dovleac Copt Si Banane Retete De Sanatate


Smoothie de dovleac cu banane reteta naturala retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie,

O bautura energizanta preparata in special toamna care nu trebuie ratata este smoothie de dovleac cu banane. Aceasta bautura minune servita mai ales la micul dejun iti aduce pe langa un plus de vitamine si minerale naturale si energia necesara pentru un inceput de zi perfect. Bautura poate fi preparata de post sau de dulce, se prepara foarte simplu si usor in ambele variante.


Inghrediente smoothie de dovleac cu banane

-200g dovleac 
-1 banana coapta
-200ml lapte, apa plata, iaurt, lapte de soia sau de migdale
-1 lingurita miere de albine sau zahar
-2 lingurite miez de nuca 
-1 lingurita scortisoara sau nucsoara
-1 lingurita vanilie

Mod de preparare smothie de dovleac

In primul rand facem un piure de dovleac. Dovleacul poate sa fie crud, fiert sau copt, eu o sa folosesc dovleac copt pentru ca imi place mai mult gustul. Felia de dovleac cu tot cu coaja curatata de samburi se coace la cuptor timp de 30 minute la 250 grade celsius, pana cand intra furculita usor in ea.
Dovleac copt la cuptor reteta de casa,

Apoi cu lingura se aduna miezul pana aproape de coaja si se pune in blender unde se mixeaza cateva secunde picurand putina apa sau lapte. Se adauga banana rupta bucatele, miezul de nuca, mierea de albine, restul de lapte si arome dupa gust, se mixeaza adaugand lapte daca mai este nevoie pana la consistenta dorita. 
Preparare smoothie de dovleac cu banane reteta naturala retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie,

Preparare smoothie de dovleac cu banane reteta naturala retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie,

Smoothie de dovleac cu banane reteta naturala retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie,

Daca vrei o bautura racoritoare atunci pune cateva cuburi de gheata in blender si mai mixeaza putin. Se orneaza cu frunze de menta, frisca sau scortisoara si se serveste imediat cat este proaspat. Smoothie de banane si dovleac, o bautura reconfortanta si revitalizanta, proaspata si aromata care te binedispune si te inveseleste imediat. Multa sanatate!
Smoothie reteta cu dovleac si banane retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie natural,

Smoothie de dovleac reteta cu banane naturala retete suc bautura shake bun sanatate imunitate nutritie alimentatie,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu