12 octombrie 2018

Pastrama cu tulburel

Retete Pastrama La Ceaun Cu Mamamliguta Si Tulburel Reteta De Casa


Pastrama cu tulburel reteta,

Retete culinare mancare romaneasca rapida gatita pas cu pas cu poze. O friptura cu carne de porc aromata si tare gustoasa este urmatoarea reteta cu pastrama si anume pastrama de porc la ceaun servita cu mujdei si mamaliguta si bineinteles cu un pahar de tulburel care merge ca uns langa aceasta friptura de porc minunata. Cum se face pastrama de casa, o reteta simpla si usoara este aici
Retete mancare romaneasca,

Pastrama la ceaun reteta,

Ingrediente pentru 3-4 portii de pastrama la ceaun 
-1kg pastrama (porc, oaie, capra) 
-1 lingura untura de porc
-50ml vin alb demisec 
-mamaliguta pentru servit 
-mujdei pentru servit (obtional) 
-tulburel rece servit ca bautura  

Mod de preparare pastrama cu tulburel
Daca inca n-ai mancat pastrama cu tulburel te rog sa incerci imediat aceasta reteta romaneasca pana cand nu fierbe de tot mustul si se transforma in vin. Cum se procedeaza, pentru inceput se pregatesc ingredientele si anume, se pune un ceaun pe foc iar pastrama (pastrami) se portioneaza in bucati potrivit de mari. 
Pastrama de porc reteta,

Pastrama reteta,

Cand ceaunul este bine incins se pune untura, apoi se adauga pastrama care se inabusa bine acoperind ceaunul cu un capac timp de 15-20 minute. 
Pastrama la ceaun preparare reteta,

Pastrama inabusita reteta,

In acest timp se stropeste pastrama si cu putin vin alb care o sa-i dea un plus de aroma si o s-o fragezeasca. La final se lasa 2-3 minute si fara capac ca sa prinda culoare, o poti face dupa gustul tau mai rumenita sau mai putin rumenita. 
Pastrama la ceaun se serveste ca orice friptura de porc cu mamaliguta calda, mujdei de usturoi, muraturi sau castraveti murati si bineinteles un pahar de tulburel rece care o sa-i puna capac mancarii si o sa ajute si la digestie. 
Alte retete de pastrama si aici sau retete de fripturi aici, retete de mamaliga aiciPofta Buna!
Pastrama de porc inabusita la ceaun reteta,

Friptura de porc reteta,

Pastrama cu mamaliguta reteta,

Pastrama prajita cu mamaliguta reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu