Paste cu pui Retete taitei cu piept de pui si ghimbir

Taitei Cu Pui Si Ghimbir - Reteta Paste Cu Piept De Pui La Tigaie


paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

     O reteta simpla de mancare cu paste si piept de pui aromata si condimentata cu ceapa verde, ghimbir si ciusca iute, o mancare placut picanta cu un gust delicios de sos de soia care te poarta cu imaginatia prin bucataria asiatica. Pentru preparare se pot folosi orice fel de paste fainoase ne plac, de la taitei pana la macaroane sau spaghete, eu am folosit atat taitei cat si macaroane scurte (d’oro penne), deoarece imi place foarte mult orice reteta de mancare cu paste. Daca preparati pentru prima data paste cu sos la tigaie va recomand sa incercati mai intai sa gatiti mancarea cu macaroane deoarece taiteii sunt mai pretentiosi. 
Pentru preparare avem nevoie de: 400g paste, ½ piept de pui mare, 4 linguri ulei de masline, 5 fire ceapa verde, 4 linguri sos de soia, 1 ciusca iute, 1 lingura de miere de albine, 1 lingura de ghimbir ras, un praf de piper macinat doar de gust, 1 ou, ½ lingurita de sare pentru paste. 
retete culinare, retete cu paste, retete cu pui, retete cu ghimbir, retete cu sos de soia, retete cu ceapa verde, preparare si ingrediente mancaruri asiatice picante,

In mancare nu adaugati sare deoarece sosul de soia este destul de sarat, nici piper deoarece ciusca iute si ghimbirul o sa iuteasca suficient preparatul. Ingredientele sunt necesare pentru 4 portii de paste, iar mancarea este gata in aproximativ 30 de minute. 
     Cum procedam, pieptul de pui se curata de piele, se taie fasii si se condimenteaza cu un praf de sare si piper. Ceapa verde se curata, se spala si se taie a la julienne. Ghimbirul se curata, se spala si se rade pe razatoarea mica. Ciusca se curata si se toaca marunt. Pastele se fierb conform prospectului de pe ambalaj, apoi se clatesc si se scurg de apa. Pentru un gust mai bun pastele nu se fierb chiar de tot, se lasa aldante. Deci daca in prospect scrie 8-10 minute ele se fierb doar 7 minute. 
paste, taitei fierti, paste fierte, taitei, retete cu paste, preparate din paste, retete culinare,

retete culinare, retete cu paste, retete cu pui, retete cu ghimbir, retete cu sos de soia, retete cu ceapa verde, preparare si ingrediente mancaruri asiatice picante,

Preparatul se face cel mai bine intr-o tigaie wok, dar daca nu avem il putem prepara fara probleme si intr-o tigaie obisnuita sau intr-un ceaun. Se incinge putin ulei de masline si se prajeste intai peieptul de pui, se intoarce pe toate partile iar cand acesta se albeste se adauga ciusca si ghimbirul ras. 
retete culinare, retete de mancare, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui, paste,

Cand carnea incepe sa se rumeneasca se pune ceapa, mierea si sosul de soia si se amesteca bine toate ingredientele, cand incepe sa sfaraie se picura si un strop de apa. Totul trebuie sa mearga la foc iute, toate ingredientele se vor rumeni la exterior dar vor ramane moi in interior. La final se adauga si pastele, se amesteca usor 1-2 minute apoi se trage mancarea intr-o parte si in locul ramas liber se sparge un ou care se amesteca repede formandu-se niste zdrente, dupa care se amesteca toata mancarea si se opreste focul. 
preparare mancare de taitei cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

preparare mancare de paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

Mancarea cu paste si pui se serveste fierbinte dar este foarte buna si rece, se presara deasupra dupa gust putina branza rasa. 
paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,


     Taitei cu piept de pui si ghimbir, o reteta de mancare chinezeasca gustoasa, delicioasa, aspectuoasa, hranitoare, sanatoasa, o mancare picanta pe care o mananci oricand cu placere si satisfactie. Paste cu pui, o reteta cu carne de pui si paste fainoase, placut aromata cu sos de soia si ghimbir. 
Pofta Buna! 
paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

paste cu pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

paste cu piept de pui si ghimbir, retete culinare, retete de mancare, paste, ghimbir, pui, retete cu paste, preparate din paste, retete cu pui, preparate din pui,

Branza indiana Paneer

Reteta Branza Proaspata Din Lapte De Vaca Facuta Acasa Retete Branza Indiana Paneer


Branza de vaci dulce proaspata de casa indiana paneer sau panir de regim din lapte retete cottage cheese aperitiv gustare lactate branzeturi,

Paneer este o branza proaspata de casa foarte asemanatoare cu branza noastra de vaci, se gaseste si se foloseste cel mai frecvent in bucataria traditionala indiana si pakistaneza si anume in Nepal, Pakistan, Bangladesh si este un ingredient folosit cu succes in numeroase feluri de mancare indiene si pakistaneze, este numita „Cottage Cheese” a indienilor, adica branza indienilor preparata acasa.
Branza are un gust dulce, este gustoasa si delicioasa, se prepara foarte simplu si usor prin adaugarea in laptele fiert a unei cantitati mici de zeama de lamaie sau otet, care taie laptele proaspat fiert si separa branza (cas) de zer. In lapte ca sa iasa branza mai grasa si mai multa se poate adauga dupa gust cateva linguri de iaurt gras sau smantana, dar in reteta originala de paneer nu se adauga nimic altceva.

Branza de vaci dulce proaspata de casa indiana paneer sau panir de regim din lapte retete cottage cheese aperitiv gustare lactate branzeturi,

Zeama sau zerul rezultat dupa obtinerea branzei, este foarte sanatos si hranitor si are multe proprietati terapeutice, se poate bea sau folosi in prepararea multor feluri de mancare cum ar fi: supe, ciorbe, legume fierte, clatite cu zer foarte pufoase si gustoase. Cum se face Paneer, branza Indiana de casa! Cum facem branza de casa in doar 30 de minute! Vom folosi lapte de vaca proaspat, la 2l de lapte avem nevoie de 1 lamaie mare sau 2 mai mici, iar din cantitatea de lapte o sa iasa aproximativ 500g de brânză. O sa mai avem nevoie de o strecuratoare mare si de un tifon pentru strecurat branza.
Lapte de vaca proaspat romanesc de la tarani reteta si mod de preparare,

Punem laptele sa fiarba, iar cat timp laptele este pe foc stoarcem lamaia si o strecuram. Lamaia o spalam mai intai, apoi coaja o dam pe razatoarea mica si o pastram la rece pentru a aroma diverse prajituri si deserturi de casa.
Zeama de lamaie reteta si mod de preparare retete suc de lamaie,

Daca vrem sa punem iaurt sau smantana atunci intr-o cana amestecam bine 5 linguri de smantana sau iaurt cu putin lapte cald pana se obtine o pasta, o sa-l adaugam in lapte dupa ce acesta a fiert. Cand laptele a inceput sa fiarba dam oala la o parte si adaugam putin cate putin zeama de lamaie amestecand usor, amestecam 2 minute iar in scurt timp laptele capata o culoare galbui-verzui iar la suprafata apar primele cocoloase de branza.
branza panner preparare, branza panir preparare, cum se face paneer branza Indiana de casa, retete branza proaspata din lapte de vaca facuta in casa, panir, paneer, retete traditionale indiene si pakistaneze,

Il lasam asa timp de 10 minute sa se separe complet, timp in care asezam bucata de tifon peste strecuratoare. Cu o paleta (spumiera) luam branza formata din zer si o asezam in strecuratoare peste tifon sa se scurga. Strangem marginile tifonului si presam usor brânza ca sa iasa zeama din ea, branza o putem folosi imediat sau o lasam sa se usuce cateva ore legand tifonul si atarnam branza deasupra strecuratoarei.
Branza de vaci dulce proaspata de casa indiana paneer sau panir de regim din lapte retete cottage cheese aperitiv gustare lactate branzeturi,

Branza proaspata se consuma simpla sau in diferite alte preparate cum ar fi: mancaruri, sosuri, dulciuri, salate de sezon. La indieni cel mai des se foloseste in mancaruri cu legume si sos cum ar fi mancarea de spanac, sau se inveleste panir in aluat si se prajeste.
Branza paneer este o branza dulce de casa, proaspata, sanatoasa, hranitoare, pe care o mananci oricand cu placere mai ales daca este facuta de mana ta. O poti face si din lapte mai putin gras fiind o branza de regim foarte buna, sau poti adauga sare daca o vrei sarata. Mai este o branza de casa pentru bebelusi foarte cautata. Se poate servi stropita cu ulei de masline alaturi de cateva masline diferit colorate, pofta buna!
Branza de vaci dulce proaspata de casa indiana paneer sau panir de regim din lapte retete cottage cheese aperitiv gustare lactate branzeturi,

Branza de vaci dulce proaspata de casa indiana paneer sau panir de regim din lapte retete cottage cheese aperitiv gustare lactate branzeturi,