Cosulete de cartofi cu kaizer si cascaval Retete mini pizza si mini omlete

Reteta Cosulete De Cartofi Umplute Retete Culinare Mini Pizza Si Mini Omleta De Casa


Cosulete de cartofi cu kaizer si cascaval reteta,

O reteta mai deosebita de gustari reci sau calde este reteta de cosulete din cartofi rasi umplute cu oua, legume, diverse afumaturi si branzeturi, iar datorita ingredientelor le putem numi si mini pizza sau mini omlete. Pentru un mic dejun mai special vom pregati delicioasele cosulete umplute. Pentru acestea avem nevoie de 4 cartofi mari, 1 ardei kapia rosu si 1 ardei verde, 2 felii de kaizer si bacon, 2-3 felii de cascaval, 4 oua, 2 linguri ulei, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat si o tava pentru briose pentru coacerea lor in cuptor. Ingredientele sunt aproximativ pentru 12 cosulete. 
Cosulete de cartofi ingrediente reteta,

Cum procedam, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii radem pe razatoarea mare, dupa care ii amestecam cu putina sare si ulei. Ungem tava de briose cu putin ulei si asezam in fiecare spatiu cartofii rasi, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, apasand usor cu degetele in interior si pe margini. Introducem tava in cuptor la 250 de grade celsius pana cand cartofii se vor rumeni frumos si vor deveni aurii. Batem ouale spuma intr-un castron cu un praf de sare si piper ca pentru omleta, spalam si curatam ardeii de cotoare dupa care ii taiem in bucatele mici. Procedam la fel si cu kaizerul, iar cascavalul il radem pe razatoarea mica. 
Ingrediente cosulete de cartofi mini pizza si mini omlete reteta,

Scoatem tava din cuptor si asezam in fiecare forma bucatele asortate de ardei rosu, verde si kaizer. 
Cosulete de cartofi cu kaizer si cascaval preparare reteta,

Turnam deasupra ouale batute, iar la sfarsit presaram in fiecare cascaval ras. Coacem tava in cuptor timp de 15-20 minute la 250 grade celsius pana cand cosuletele sunt frumos crescute si rumenite iar cascavalul este topit. Scoatem tava din cuptor, o lasam foarte putin sa se raceasca si apoi scoatem din tava si asezam frumos pe un platou fiecare cosulet umplut. 
Cosulete de cartofi mini pzza si mini omleta preparare reteta,

Cosulete de cartofi rasi umplute cu ardei, oua, kaizer si cascaval, o gustare deosebit de gustoasa si aspectoasa, se pot servi calde dar sunt foarte bune si dupa ce s-au racit la un mic dejun stropite cu ketchup picant. Cosulete umplute, un aperitiv deosebit, o gustare si un mic dejun delicios, gustos  si consistent pentru un weekend in familie. Pofta buna! 
Mini pizza mini omlete cosulete de cartofi umplute reteta,

Cosulete cu kaizer si cascaval mini pizza omleta reteta,

Cosulete de cartofi umplute cu kaizer si cascaval reteta,

Ciorba cu afumatura Retete ciorba cu costita afumata



 Retete Ciorba Taraneasca Cu Afumatura De Porc - Reteta Ciorba De Oase Afumate


retete ciorba, retete ciorbe, reteta ciorba, bors, borsuri, ciorba, ciorbe, retete culinare, retete de mancare, retete, ciorba cu afumatura de porc, ciorba cu costita afumata, ciorba taraneasca cu oase afumate, mancaruri cu carne, mancare traditionala romaneasca, gastronomie, bors de afumatura, zeama,

     O reteta de ciorba taraneasca mai deosebita este ciorba cu afumatura de porc sau bors de afumatura, in care pentru preparare se foloseste carne si oase de porc afumate (afumatura, oase garf afumate, costita afumata,). Ciorba se face ca orice ciorba de cartofi cu bors si carne si merge servita foarte bine dreasa cu smantana. Pentru a face o ciorba buna trebuie sa avem niste costite de porc afumate (semipreparate) sau costite de porc proaspete, in jur de 500g -1 kg (dupa gust), 4 cartofi rosii, 2 cepe mari, 2 morcovi, 1 ardei, 1 bucata de telina radacina, 1 rosie, 2 lingurite orez, 2 litri de bors proaspat de casa, 2 oua, ½ lingurita sare.
     Spalam si taiem costitele de porc afumate in bucati si le punem sa fiarba intr-o oala cu putina apa. In timpul acesta curatam zarzavatul si il taiem in bucati ca la orice ciorba si apoi le punem in oala peste costite. Dupa ce au fiert legumele impreuna cu costitele, se scot costitele pe un tocator si se dezoseaza, taind carnea in bucati potrivit de mari, iar daca dorim putem sa lasam si oasele pentru cine prefera sa le roada fiind foarte gustoase. Dupa ce am taiat carnea o adaugam din nou in ciorba si turnam deasupra borsul fiert separat. Mie imi place ciorba cu carne sa fie alba, dar cine prefera ciorba rosie poate pune si o lingura de bulion. Cand a inceput sa fiarba punem orezul si lasam totul sa dea cateva clocote impreuna, timp in care intr-un castron batem bine ouale impreuna cu putina sare. Daca dorim putem sa adaugam putina smantana sau iaurt si sa le batem impreuna cu ouale. Amestecam treptat ouale cu putina ciorba ca sa nu se taie si apoi le turnam in oala si mai lasam sa dea 2 clocote, dupa care gustam si potrivim gustul de sare si oprim ciorba, o lasam putin sa se raceasca apoi o putem manca impreuna cu un ardei iute si un paharel de tuica buna de casa.
     Ciorba de costite afumate, un bors taranesc cu oase de porc, o reteta de ciorba foarte buna si simplu de preparat, gustoasa si aromata de care nu te mai saturi mancand, atat este de minunata.

Pofta Buna! 
ciorba cu afumatura, retete ciorba, retete ciorbe, reteta ciorba, bors, borsuri, ciorba, ciorbe, retete culinare, retete de mancare, retete, ciorba cu afumatura de porc, ciorba cu costita, ciorba taraneasca cu oase afumate, mancaruri cu carne, mancare traditionala romaneasca, gastronomie, bucate alese, zeama, acreala, bors de afumatura,

ciorba cu afumatura, retete ciorba, retete ciorbe, reteta ciorba, bors, borsuri, ciorba, ciorbe, retete culinare, retete de mancare, retete, ciorba cu afumatura de porc, ciorba cu costita afumata, ciorba taraneasca cu oase afumate, mancaruri cu carne, mancare traditionala romaneasca, gastronomie, bors de afumatura, retete simple, retete cu porc, zeama,

ciorbe, supe, borsuri, retete, retete culinare, food, recipes, soup, retete de mancare, ciorba cu oase afumate, retete cu porc, retete cu afumatura, retete cu oase de porc afumate, ciorba taraneasca, mancare traditionala din bucataria romaneasca,