Google+

22 august 2014

Untura din osanza

Untura Din Osanza De Porc - Osanza Pentru Prajituri Foarte Fragede 


untura, untura de casa, untura de porc, untura din osanza, untura pentru prajituri, untura pentru dulciuri, retete si preparate culinare untura de casa din osanza, retete untura, reteta untura, untura proaspata,
Ingrediente:

  • osanza de porc proaspata
  • o cana cu apa


Mod de preparare:

     Osanza se foloseste pentru a obtine prajituri foarte fragede. Osanza de porc se poate topi folosindu-se untura, dar se mai poate folosi si cruda dar foarte proaspata (sa nu aiba miros), se da prin masina de tocat si se amesteca in compozitia de dulciuri sau alte foietaje de casa, coca obtinuta se tine la frigider 30-60 de minute inainte de folosire.  
     Untura de porc preparata prin topirea osanzii este ideala pentru prepararea dulciurilor de casa, cum ar fi: cornulete fragede de casa sau biscuiti fragezi de casa. Aceste dulciuri preparate acasa vor iesi mult mai fragede folosind untura din osanza decat daca am folosi untura din sunca (untura obisnuita).  
     Osanza de porc se taie cat de mica ca sa se topeasca toata si bine, jumarile din osanza nu sunt bune de mancat, nu au gustul jumarilor din sunca. Intr-un ceaun se pune o cana cu apa si se adauga bucatile de osanza. Se tin pe foc si se prajesc pana cand devin aramii (pana cand iese toata untura din ele), apoi jumarile se preseaza storcandu-se untura din ele si se arunca. Untura de casa obtinuta se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna in borcane si se pastreaza la rece. 

osanza, osanza de porc, osanza de la porc, osanza din porc, retete si preparate culinare cu osanza, osanza pentru untura, osanza pentru topit, retete cu porc, retete cu osanza, osanza pentru prepararea unturii,

osanza, osanza de porc, osanza de la porc, osanza din porc, retete si preparate culinare cu osanza, osanza pentru untura, osanza pentru topit, retete cu porc, retete cu osanza, osanza pentru prepararea unturii,

osanza, osanza de porc, osanza de la porc, osanza din porc, retete si preparate culinare cu osanza, osanza pentru untura, osanza pentru topit, retete cu porc, retete cu osanza, osanza pentru prepararea unturii,

preparare untura, preparare untura de porc din osanza, osanza de porc la topit, osanza de porc la prajit, preparare untura de casa, preparare untura pentru dulciuri si prajituri, retete si preparate culinare untura din osanza, cum se face untura de casa,

untura, untura de casa, untura de porc, untura din osanza, untura pentru prajituri, untura pentru dulciuri, retete si preparate culinare untura de casa din osanza, retete untura, reteta untura, untura proaspata,

untura, untura de casa, untura de porc, untura din osanza, untura pentru prajituri, untura pentru dulciuri, retete si preparate culinare untura de casa din osanza, retete untura, reteta untura, untura proaspata,

untura, untura de casa, untura de porc, untura din osanza, untura pentru prajituri, untura pentru dulciuri, retete si preparate culinare untura de casa din osanza, retete untura, reteta untura, untura proaspata, untura pentru prepararea de prajituri foarte fragede,

Un comentariu:

  1. Foarte buna la cornulete si alte prajituri si acum stiu cum pot sa o prepar in casa!

    RăspundețiȘtergere