Google+

7 august 2015

Chefal la cuptor

Peste Chefal Cu Legume La Cuptor - Retete De Peste - Preparate Din Peste


peste, peste chefal cu legume la cuptor, retete culinare, retete de peste, preparate din peste, preparate culinare, retete de mancare, fripturi la cuptor, food, fish, recipes, mancare cu peste, retete cu chefal, cure, diete, regim, mancare sanatoasa,

     Un peste foarte dulce si gustos, cu carne alba si fara multe oase este chefalul. Pestele chefal este foarte bun preparat la gratar, dar si preparat la cuptor simplu sau cu legume, unde isi pastreaza gustul si aroma, iar carnea ramane moale si gustoasa de ti se topeste in gura, este si mai bun. Pestele chefal preparat la cuptor este un deliciu culinar, foarte apreciat de cunoscatori, de iubitorii preparatelor din peste si poate oricand constitui un meniu pentru o cina romantica sau o mancare sanatoasa care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra de zi cu zi. 
peste chefal, pesti chefali, retete de peste, retete cu chefal, preparate din peste, preparate din chefal, retete culinare, peste fara oase, peste cu carne alba,

     Reteta de peste chefal la cuptor se prepara foarte simplu. Ca ingrediente se folosesc: 3 pesti de 500 g bucata; o rosie mare; 4 catei de usturoi; 1 lamaie mare; ½ lingurita de piper macinat; 1 lingurita de sare; 2 linguri de ulei de masline. Pestele se curata de solzi, intestine si urechi, se spala bine cu apa din abundenta, se scurge de apa si se sareaza atat in interior cat si la exterior, apoi se pastreaza la rece cateva ore bune. 
chefal, pesti chefali, retete de peste, retete cu chefal, preparate din peste, preparate din chefal, retete culinare, peste fara oase, peste cu carne alba,

Usturoiul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Rosia si lamaia se spala si se taie felii subtiri. Ca ingrediente se mai pot folosi dupa gust: 1 ceapa mica, 1 ardei gras, patrunjel verde, o crenguta de cimbru si 2 linguri de vin alb. 
umplutura peste la cuptor, legume pentru peste, retete cu lamaie, retete cu usturoi, retete cu rosii, retete culinare, legume la cuptor,

     Se pregateste o tava de cuptor incapatoare tinand cont ca pestii sunt marisori, se taie o foaie de hartie de copt destul de mare incat pestii sa incapa in ea infasurati. Se scot pestii de la frigider, se ung peste tot cu ulei de masline si se condimenteaza cu piper. Se intinde hartia de copt iar in mijlocul ei se asaza un pat format din felii de rosii, lamaie si usturoi, se stropeste cu putin ulei si se asaza pestii unul langa altul pe acest pat de legume. Se pun felii de lamaie, rosie si usturoi in burta fiecarui peste si peste ei. 
peste, chefal, retete de peste, preparate din peste, retete culinare, peste cu legume la cuptor, preparare peste chefal cu legume la cuptor, retete de mancare, food, recipes, fisfh, diete, cure, regim, mancaruri cu peste si legume,

Se stropeste cu putin ulei de masline deasupra, se impacheteaza bine pestii in hartia de copt si se introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40-50 de minute. Cu 15 minute inainte ca pestii sa fie gata se pot desface din hartia de copt si se pot lasa putin sa se rumeneasca cu cuptorul dat la 200 grade, dar dupa parerea mea zeama lasata de peste o sa se evapore iar o parte din gustul pestelui o sa se piarda. 
     Chefal cu legume la cuptor, o reteta de peste delicioasa, sanatoasa si hranitoare, care se mananca oricand cu placere sau cand ne este pofta de un preparat din peste mai special asa cum este carnea din chefal. Peste cu legume la cuptor, un preparat de care nu te saturi niciodata! 
POFTA BUNA! 
peste, chefal la cuptor, peste chefal cu legume la cuptor, retete culinare, retete de peste, preparate din peste, preparate culinare, retete de mancare, fripturi la cuptor, food, fish, recipes, mancare cu peste, retete cu chefal, cure, diete, regim, mancare sanatoasa, dezlegare la peste,

peste, chefal la cuptor, chefal cu legume la cuptor, retete culinare, retete de peste, preparate din peste, preparate culinare, retete de mancare, fripturi la cuptor, food, fish, recipes, mancare cu peste, retete cu chefal, cure, diete, regim, mancare sanatoasa, dezlegare la peste,

Un comentariu:

  1. Un peste foarte bun, cu carnea alba si oase putine pregatit "ca la carte"

    RăspundețiȘtergere