Google+

28 aprilie 2016

Pasca de Pasti Retete de Paste



Retete Pasca Fara Aluat Cu Branza Dulce Si Stafide Preparata De Pasti


pasca cu branza si stafide, pasca fara aluat, pasca cu branza, reteta pasca, pasca cu branza de vaci, pasca cu branza dulce, pasca de pasti reteta, pasca pas cu pas, retete de pasca, retete de pasti, dulciuri, retete culinare, retete, deserturi, retete de paste,

     O reteta de Pasti simpla si foarte usor de preparat este reteta de pasca fara aluat cu branza dulce de vaci si stafide. Pasca crestineasca este preparata in Ajunul Invierii, se prepara in 15 minute plus inca 40 minute cat timp pasca sta la cuptor la o temperatura de 180 grade. Dar cum facem o pasca romaneasca cu branza si stafide, pentru preparare avem nevoie de 700g branza de vaci, 5 oua, 5 linguri faina, 8 linguri zahar, 2 linguri stafide, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie, ½  lingurita sare, 1 lingurita unt si 2 lingurite pesmet pentru tapetat tava rotunda de yena cu diametrul de 24-26cm. 
ingrediente pentru pasca fara aluat preparata de pasti, retete culinare cu oua faina zahar stafide si branza de vaci,

     Cum procedam, separam ouale albusuri de galbenusuri si mixam foarte bine separat albusurile si galbenusurile cu un praf de sare, apoi impartim zaharul pe jumatate si o parte o adaugam peste albusuri iar cealalta peste galbenusuri. Mixam in continuare pana cand obtinem din galbenusuri o crema consistenta, iar din albusuri o bezea delicioasa
crema de galbenusuri pentru dulciuri si prajituri de casa, retete culinare cu galbenusuri si zahar, galbenusuri mixate cu zahar pentru pasca fara aluat preparata de pasti,

bezea de albusuri pentru dulciuri si prajituri de casa, retete culinare cu albusuri si zahar, albusuri mixate cu zahar pentru pasca fara aluat preparata de pasti,

In crema de galbenusuri adaugam coaja rasa de lamaie, stafidele inmuiate inainte in rom sau apa calda si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine compozitia cu o furculita pana cand s-au incorporat toate ingredientele, apoi adaugam bezeaua si amestecam usor pana cand obtinem o compozitie de pasca cremoasa
retete compozitie pasca fara aluat preparata de pasti cu branza dulce de vaci si stafide, retete culinare cu branza de vaci oua zahar faina si stafide, cum facem compozitie de pasca,

Asezam compozitia intr-o forma de tort sau o tava rotunda de yena unsa cu unt si pudrata cu faina sau pesmet, nivelam frumos deasupra si introducem tava in cuptor la o temperatura de 180 grade primele 15 minute, apoi micsoram focul la 160 grade inca 35-40 minute pana cand pasca este coapta si frumos rumenita. 
preparare pasca fara aluat cu branza de vaci dulce si stafide, retete pasca, reteta pasca, retete de pasca, pasca de pasti fara aluat, retete culinare,

     Pasca fara aluat, un preparat traditional romanesc din aluat nedospit facut special pentru masa de Paste, nelipsit alaturi de oua rosii, cozonac, preparate din miel si vin.
Pofta Buna! 
pasca cu branza si stafide, pasca fara aluat reteta, pasca cu branza, reteta pasca, pasca cu branza de vaci, pasca cu branza dulce, pasca de pasti, pasca pas cu pas, retete de pasca, retete de pasti, dulciuri, retete culinare, retete, deserturi, retete de paste,

pasca fara aluat, pasca cu branza, reteta pasca, pasca cu branza de vaci, pasca cu branza dulce, pasca de pasti, pasca pas cu pas, retete de pasca, retete de pasti, dulciuri, retete culinare, retete, deserturi, retete de paste,

pasca, retete de paste, pasca fara aluat, pasca cu branza si stafide, retete traditionale romanesti de pasti,

pasca si oua rosii de pasti, retete de paste, retete de pasti, pasca fara aluat, pasca cu branza si stafide, retete traditionale romanesti de pasti, oua colorate si pasca,

pasca, retete de pasti, pasca crestineasca, pasca fara aluat, pasca cu branza si stafide, retete traditionale romanesti de pasti, oua incondeiate si pasca,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu