2 octombrie 2016

Omleta cu peste

Retete Culinare Mic Dejun Reteta Omleta Pufoasa Cu Peste Hamsie Si Branza La Tigaie De Casa


Omleta cu peste reteta,

Cea mai buna omleta cu peste se prepara cu peste afumat sau uscat, dar la fel de gustoasa este si omleta cu hamsii. Este o reteta pentru micul dejun foarte gustoasa si hranitoare, iar pentru 2 portii avem nevoie de 4 oua, 10 pestisori hamsii, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 50g branza telemea, piper macinat si verdeata proaspata dupa gust (marar, patrunjel). Se mai poate pune putin cascaval ras deasupra. 
Oua reteta,

Cum se face omleta cu peste. Daca cumva avem pestele prajit dinainte atunci este foarte simplu. Daca avem peste proaspat atunci intai il curatam de cap si intestine, il spalam foarte bine si il presaram cu putina sare. Apoi il trecem prin faina, il scuturam usor de surplusul de faina si il prajim intr-o tigaie cu ulei incins. 
Cum se prepara omleta cu peste. Incingem putin ulei intr-o tigaie, asezam pestele prajit, apoi presaram branza rasa si apoi ouale batute spuma. 
Peste hamsie la tigaie reteta,

Preparare ompleta cu peste la tigaie reteta,

Condimentam cu piper si prajim omleta timp de 2-3 minute la foc mediu pana cand este gata. 
Preparare omleta cu peste reteta,

Omleta cu peste la tigaie reteta,

Cand omleta este frumos rumenita o scoatem pe o farfurie si o servim calda cu paine neagra si o salata de sezon.
Omleta cu branza si hamsii, un fel de mancare pentru mic dejun gustos, sanatos si consistent care se face foarte usor si repede. Daca cauti retete de peste si preparate din peste pentru un mic dejun mai deosebit incearca aceasta reteta. Pofta Buna!  
Omleta cu branza si peste reteta,

Omleta reteta,

2 comentarii: