Tarta cu prune

Prajitura Cu Fructe – Tarta Cu Fructe – Retete Prajitura Cu Prune


prajitura cu prune, prajituri, dulciuri, deserturi, retete, tarta de casa, tarta cu fructe, prajitura de casa, prajitura cu fructe, retete culinare,

  O prajitura de sezon cu fructe, un desert delicios si o prajitura de vara foarte gustoasa si aspectuoasa este tarta cu prune rasturnata. Reteta de tarta se prepara foarte simplu si usor intr-o tigaie cu capac in maxim 20 de minute, se serveste de preferinta rece iar ingredientele sunt pentru 4 portii. 
Pentru preparare avem nevoie de 5 oua, 5 linguri faina, 8 linguri zahar, 1 pliculet praf de copt, 15 prune coapte si ½ lingurita sare.  
retete cu prune faina si zahar, preparate din prune faina si zahar, retete culinare cu fructe,

Cum se face tarta de casa cu prune. Spalam prunele, le curatam de samburi si le taiem in trei, zaharul il punem intr-o tigaie, praful de copt il amestecam in faina, ouale le separam albusuri de galbenusuri. 
Cum se prepara tarta de prune rasturnata. Cum facem compozitia de tarta. Mixam separat albusurile si galbenusurile cu cate un praf de sare la fiecare, apoi peste albusurile batute spuma adaugam pe rand galbenusurile si amestecam, apoi faina amestecata cu praful de copt. 
compozitie tarta de casa, oua mixate cu faina si praf de copt, retete culinare, compozitie tarte si prajituri de casa,

Amestecam usor compozitia de jos in sus ca la pandispan, compozitia trebuie sa ramana cat de cat aerata. Dam foc la aragaz si topim zaharul (nu il ardem), zaharul trebuie sa aiba consistenta si aspectul unui sirop, apoi asezam feliile de prune pe toata suprafata tigaii, iar dupa 1 minut adaugam si compozitia din oua si faina si nivelam frumos la suprafata. Acoperim tigaia cu un capac si o mai tinem la foc mic timp de 10 minute, apoi oprim focul si o mai lasam acoperita inca 5-10 minute. 
compozitie tarte si prajituri de casa, compozitie prajitura de casa, retete culinare, oua mixate cu faina si praf de copt,

retete tarta cu fructe, reteta prajitura cu fructe, retete dulciuri prajituri si deserturi de casa cu fructe, retete culinare,

Eu prepar tarta intr-o tigaie zepter unde se face cel mai bine, dar procedeul de preparare este acelasi, nu se umbla la tigaie deloc pe timpul prepararii, la final se ridica capacul si se acopera tigaia cu o farfurie intinsa apoi se intoarce tigaia invers cu farfuria in jos, tarta ramanand cu prunele in sus. 
prajitura, tarta cu prune rasturnata, prajitura cu prune rasturnata, prajituri, tarte, deserturi, dulciuri, retete culinare,

  Tarta cu prune este o prajitura cu prune aromata dulce si eleganta, cu o savoare si o aroma imbietoare. Te poti delecta vara servind tarta rece alaturi de un vin spumant, de o sampanie, iar tarta o mai poti orna cu frisca daca-ti place. 
Daca cauti retete de deserturi cu fructe, tarte cu fructe sau prajituri cu fructe incearca si aceasta reteta. Prepara si alte retete de tarte cu fructe: tarta de mere, tarta cu visine, tarta cu caise
Pofta Buna! 
tarta cu prune, prajitura cu fructe, prajitura cu prune, deserturi, dulciuri, prajituri, tarte, retete culinare, retete zepter,

prajitura cu prune rasturnata, tarte, prajituri, dulciuri, deserturi, retete culinare, prajituri cu fructe,

prajituri, tarte, deserturi, dulciuri, tarta cu prune, zepter, retete culinare, desert cu fructe, tarta, tarta cu prune proaspete,

tarta cu prune proaspete, dulciuri, deserturi, prajituri, tarte, prajituri de casa cu fructe, retete culinare,

prajituri, tarta, tarte, desert, dulciuri, deserturi, tarta cu fructe, tarta cu prune, prajitura cu prune, prajituri cu fructe, retete,

tarta cu prune rasturnata, tarte cu fructe, prajituri cu fructe, retete, tarta de casa, prajitura cu prune, zepter, retete culinare,

prajitura cu prune, tarta cu prune, deserturi, prajituri, dulciuri, tarte, retete, retete culinare, prajituri cu fructe, tarte cu fructe, prune proaspete,

Budinca de paste cu carne

Retete De Mancare - Budinca De Paste Cu Carne De Porc La Cuptor


paste cu carne la cuptor, preparate din paste, mancaruri cu carne, retete de mancare, retete culinare,

  Un fel de mancare delicios foarte simplu si usor de preparat este reteta de paste cu carne la cuptor. Pastele sunt preferatele mele si ori de cate ori am ocazia imi prepar o mancare cu paste, un preparat cu paste sanatos si hranitor si indiferent cum ai gati pastele ele sunt gustoase. 
  Cum se prepara budinca cu carne la cuptor. Pentru o tava de cuptor electric turcesc in care incap 6-8 portii de paste cu carne avem nevoie de: 1kg paste fainoase (eu am folosit spaghete), 1kg carne tocata de porc (sau amestec vita si porc), 6 rosii marisoare si bine coapte, 2 cepe mari, 4 linguri ulei, 1 lingura pasta de tomate, 5 oua, 100g branza uscata (parmezan), 1 lingurita cimbru, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita sare, 1 lingurita boia de ardei
Cum pregatim pastele. In primul rand fierbem pastele fainoase in suficienta apa si sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le clatim sub jet de apa. Punem pastele fierte din nou in vasul in care au fiert si le acoperim cu apa proaspata, le lasam asa sa se umfle pana cand pregatim compozitia de carne si sos.
  Cum se prepara compozitia de carne tocata in sos tomat pentru paste. Curatam ceapa si o tocam marunt, rosiile le spalam si le dam pe razatoarea mica. Intr-un ceaun calim la inceput ceapa iar cand aceasta devine sticloasa adaugam rosiile si putin bulion pentru gust si culoare. Fierbem compozitia 5 minute la foc mic apoi adaugam carnea tocata, condimentam dupa gust cu sare, piper, cimbru si boia, amestecam bine si oprim focul. Compozitia preparata seamana putin cu compozitia de sarmale
compozitie din carne si legume preparata la ceaun pentru reteta de budinca, retete culinare,

  Cum facem paste cu carne la cuptor. Intr-o tava de cuptor asezam 60% din cantitatea de paste, le scoatem cu o paleta din cratita si scurse de apa le intindem pe toata suprafata tavii. Peste spaghete asezam carnea tocata cu tot cu sos, o intindem frumos peste tot in asa fel incat sa nu mai existe loc fara carne. Peste stratul de carne asezam restul de paste care ne-au mai ramas, iar peste ele punem un strat de branza rasa si turnam ouale batute spuma. 
preparare paste cu carne tocata si legume la cuptor, preparare retete culinare de mancare,

Coacem tava in cuptorul incins la 250 grade timp de 20-30 minute, pana cand suprafata este putin rumenita. Se scoate tava din cuptor si se mai presara deasupra putina branza sau cascaval ras dupa gust, se serveste calda dar este foarte buna si rece. 
budinca, paste, budinca cu carne, paste cu carne, retete cu paste, preparate din carne, retete culinare, mancaruri cu carne, retete de mancare,

Separat se poate prepara putin sos de rosii sau ketckup proaspat, iar cand servim budinca punem cateva linguri peste ea de sos preparat dupa gust mai dulce sau mai picant. 
  Cum se face ketchup de casa. Foarte simplu, mixeaza 3-5 rosii la blender si pune sucul rezultat intr-un vas sa fiarba. Adauga 2 lingurite de bulion, 100ml apa, 1 lingurita de zahar, 1 lingurita boia, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita cimbru, 1 foaie de dafin si fierbe sosul timp de 5-10 minute la foc mic. 
Pofta Buna! 
paste cu carne, budinca cu carne, mancaruri cu carne, retete cu paste, preparate din paste, retete culinare, retete de mancare,

spaghete cu carne, budinca de paste cu carne tocata, retete de mancare, retete culinare,

budinca cu carne, paste cu carne, mancaruri cu carne, preparate din paste, retete culinare, retete de mancare, gastronomie,

gastronomie, paste cu carne, preparate din paste, retete cu paste, retete culinare, mancaruri cu carne, spaghete cu carne si sos,

sosuri, dressinguri, sos picant, sos tomat, sos pizza, sos paste, retete culinare,

budinca cu carne, spaghete cu carne, paste cu sos, paste la cuptor, retete culinare, mancaruri cu carne, retete de mancare,

paste cu carne, mancaruri cu paste, mancaruri cu carne, retete culinare, retete cu paste, retete de mancare, preparate din paste, paste la cuptor cu carne si legume,